20 березня 2015 р.

ДОВГООЧІКУВАНА НАГОРОДА!

ДОЧЕКАЛИСЯ: НЄМЕЦЬ ЛЮДМИЛА МИКОЛАЇВНА НАГОРОДЖЕНА ОРДЕНОМ КНЯГИНІ ОЛЬГИ …
Побачивши в університеті поздоровлення Нємець Л.М. з нагородженням орденом княгині Ольги, я зазирнув у Інтернет, щоб з’ясувати, за що дають таку нагороду. Ось, що я побачив:

О́рден княги́ні О́льги I, II, III ступеня -  державна нагорода України  для відзначення жінок за визначні заслуги в державній, виробничій, громадській, науковій, освітянській, культурній, благодійницькій та інших сферах суспільної діяльності, вихованні дітей у сім'ї.

Так за що могли нагородити видатну корупціонершу і кар’єристку, прибічницю партії регіонів з Каразінського університету? Невже справа Майдану так швидко згасла? Замість того, щоб піддати цю безобразну напівграмотну склочницю і нахабу, яка у 2004 році купила диплом доктора наук, а потім і посаду завідувачки кафедри, жорсткій люстрації, Президент України виписав їй орден, який тепер втратив своє значення. Впевнений, що тут не обійшлося без участі ректора університету пана адмінакадеміка В.С. Бакірова, до якого у мне виникло питання: Пане, невже Ви досі не розрахувалися з подружжям Нємець за минулі роки?



3 коментарі:

  1. Коли дізнаєшся про таке, то розумієш, що науково-освітній системі і державній машині в Україні не допоможе вже ніяка люстрація. Потрібна повна деструкція і побудова чогось абсолютно нового.

    ВідповістиВидалити
  2. Олекса Ковальов21 березня 2015 р. о 15:20

    Повністю згоден! З такими "новаціями" і трюками ніякими стежками і шляхами до Європи не дійти. Ми же чудово знаємо, ким є Л.М. Нємець. Це ж відморожена оскаженіла баба, та ще й до межі нахабна, а що стосується її "внеску" у науку, він просто вражає - повна профанація. На днях я зроблю відгук про автореферат її "докторської". Там і подивимось. А що стосується Бакірова - все нормально: він прибрав серйозних вчених і викладачів, і дав зелене світло корупціонерам, хабарникам, пройдам-кар'єристам - кожен оточує себе собі подібними.

    ВідповістиВидалити
  3. Хто небайдужий, приєднуйтесь, пишіть свої коментарі.
    Давайте зупинимо це свавілля.

    ВідповістиВидалити