23 березня 2017 р.

УКРАЇНА - РОСІЯ: ПОДІЇ У БАЛАКЛІЇ - НІ ЩО ІНШЕ, ЯК ПІДГОТОВКА ДО ШИРОКОМАСШТАБНОГО НАСТУПУ РОСІЙСЬКО-ТЕРИРИСТИЧНИХ ПУТІНДРИЛІВ

Не знімаючи відповідальність з тих, хто мав забезпечити охорону, у тому числі проти малих літальних апаратів, складів під Бакалією, маємо заявити, що те, що сталося, є ознакою того, що Росія вже готова розпочати широкомасштабну військову компанію в Україні. Такі диверсії саме і здійснюються перед наступами задля зменшення обороноздатності супротивника. Тому наголошуємо на тому, що після успішного завершення військової компанії, керівництво України (яким би воно не було) має поставити перед світовою спільнотою питання про відшкодування Росією нанесених Україні збитків, в першу чергу шляхом приєднання до України відомих територій як на суходолі, так і у морі. Це стосується і Грузії.
Похабна поведінка кремлівських дебілів має бути жорстко відрегульована світовою спільнотою! Україна ніколи не ставила питання про захоплення територій сусідніх держав навіть попри те, що там проживає багато етнічних українців. Якщо Росія не навчилася будувати з сусідами нормальні стосунки, її слід поставити на місце, і це місце (територія) має після останніх війн з Грузією та Україною, зменшитися. 

Немає коментарів:

Дописати коментар