5 лютого 2016 р.

Україна - Майдан: Київський пацючник розігрався не на жарт!

Нажаль, місяці, що минули, нічого позитивного Україні не принесли. Ми маємо тільки те, що ті, хто вважає себе керівниками держави, "вирішують" проблеми виключно за рахунок трудових верств та пенсіонерів. Те, що сталося останніми днями, просто вражає. Пан Яценюк, якого не можна було підпускати до керівних органів держави, почав відверто шантажувати всю країну. Вискочка намагається у будь-який спосіб залишити свій зад у кріслі, щоб мати платформу для його перенесення у президентське крісло. Вже дійшло до того, що провідні країни світу почали режим ручного керування українськими керівничками. Просто сором! А вони ніяк не можуть зупинитися, бо амбітні і вважають, що саме вони народилися все життя їхати верхом на конях. А може досить? Скільки можна дивитися на наглувате обличчя пана Яценюка!
Виникає питання, хто найбільше сприяє сепаратизму в Україні? Це ті, хто намагається перетворити народ України на ресурс для вирішення своїх власних питань, у тому числі - наживи.
Нас не може не турбувати ситуація в країні. Складається враження, що вся держава існує тільки за для того, щоб у Києві невеличка купка амбіційних воротил гралася у керівництво державою. Досить! Наїлися!

Олекса Ковальов.

4 коментарі:

  1. Яценюк тобі заважає? А що ти знаєш про держуправління? Чи може твої геохори і геохери потрібні громадянам України, сприяють розвитку економіки і зовнішній політиці? А ти сам що зробив для цієї країни? Написав дебільну дисертацію, яка нікому окрім тебе не потрібна для отримання наукового ступеня? Писав її щоб на пенсії часом з голоду не здохнути. Чи може від твоєї псевдонауки є якийсь економічний ефект для платників податків? Яценюка він шукає... Маєш пропозиції по розбудові держави – зроби звернення до народних депутатів, органів виконавчої влади – внеси проекти на розгляд. отримай підтримку. А таких балаболів ми бачили. Досить! Наїлися!

    ВідповістиВидалити
  2. А, що це за фанат Яценюка і державності?
    Готовий за нього всіх обкласти та під поїзд кинутись, а написати своє ім’я боїться!
    Мабуть так звик.



    ВідповістиВидалити
  3. Олекса Ковальов8 лютого 2016 р. о 14:15

    Микола, я не думаю, що це фанат Яценюка і державності, це - один з ображених моїм відгуком. Таке може написати тільки повний ідіот. На жаль, таких у нас достатньо, перепрошую, більше мені немає, що написати.

    ВідповістиВидалити
  4. Олекса Ковальов12 лютого 2016 р. о 16:10

    Чи не дивно виглядає ключова задача уряду в уявленні пана Яценюка (https://news.mail.ru/politics/24823380/?frommail=1):
    Премьер-министр Украины Арсений Яценюк заявляет, что сотрудничество с Международным валютным фондом является ключевой задачей на 2016 год.
    Розумієте, що робиться? Замість того, щоб головною задачею ставити підняття рівню життя людей шляхом надання робочих місць, зниження дивних тарифів за опалення, ліквідації корупційних схем, завдяки яким жирує київський пацючник, вони кажуть про співробітництво з МВФ! Вражає те, що, довівши країну до межі незалежного існування, ці красавці лізуть на телеекран та "переконують" нас, що іншого шляху немає.
    Ми же чудово знаємо, хто останні 20 років ліз до Києва - пройдики всіх мастей. Київ сьогодні заповнений цим контингентом.

    ВідповістиВидалити