31 січня 2018 р.

УКРАЇНА - МАЙБУТНЄ: Ким треба бути, щоб знищити в Україні науку? Треба бути безпринципними чинушками!

У цьому короткому виступі ми хочемо звернути увагу українців на те, що сталося в Україні з наукою. Сталася моральна і фахова катастрофа. Маємо багато виступів тих українців, які демонструють кричущі факти некомпетентності як тих, хто "захищається", так і тих, хто ці "захисти" проводить. І це стосується не тільки географії, виявляється, вже катастрофічно впав рівень дисертації в області так званих точних наук - фізики та хімії. Маємо величезну кількість "дисертацій", основу яких складає балтологія. І яку реакцію з боку міністерських чиновників ми маємо? Жодної реакції! Вони тільки зараз починають помічати, що щось коїться (в той час, як це давно всім відомо), і думають, що робити. А питання вирішується просто:

НА ПЕВНИЙ ЧАС ЗАКРИТИ ВСІ СПЕЦІАЛІЗОВАНІ РАДИ З МЕТОЮ ПРОВЕДЕННЯ ЇХ АТЕСТАЦІЇ ЗА УЧАСТЮ ПРЕДСТАВНИКІВ ГРОМАДСЬКОСТІ, І ПРИ НАЯВНОСТІ СЕРЙОЗНИХ ФАКТІВ ОСТАТОЧНО ПРИПИНИТИ ЇХ ДІЯЛЬНІСТЬ!

Причому, незалежно від того, у якому закладі ця рада діє, бо ми бачимо, що найбільша кількість псевдодисертацій проходить через спеціалізовані ради у Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка, з дозволу сказати, найпрестижнішому, як його рекламують мас-медіа!

ДОСИТЬ ГРАТИСЯ, ПРИЙШОВ ЧАС ДІЯТИ!  

Немає коментарів:

Дописати коментар