1 березня 2014 р.

МАЙДАН: УКРАЇНА – НЕ РОСІЯ! ЗНОВУ ХАРКІВ

Ми змушені продовжувати висловлюватись з приводу подій у Криму, хоча це відбирає час, необхідний для нашої наукової діяльності. Сьогодні ми маємо черговий приклад неадекватної поведінки Росії на території суверенної держави – України. Як ми це розцінюємо? У нас складається враження, що російське керівництво у лиці всіма любимого Вови Путіна надіслало до Криму озброєних до зубів тітушек, які роблять те, що вміють – чинять погроми, погрожують людям тощо. Цілком можливо, що це робиться з метою зробити непривабливим Крим як зону літнього відпочинку. Нагадаємо, що свого часу Діма Медведєв висловив безграмотне припущення стосовно того, що через Україну пройшла глибока тектонічна тріщина. Схоже, що у Володі Путіна є проблеми зі знаннями іншого плану: він не може зрозуміти, де Росія, а де - Україна. Раніше він демонстрував необізнаність стосовно кордонів суверенної Грузії. Далі він почне не помічати кордони інших сусідніх країн… На що це схоже? Це схоже на Німеччину часів Адольфа Гітлера та СРСР часів Йосипа Сталіна: ці діячі також не могли зорієнтуватися і зініціювали страшну світову війну. Слідом за Януковичем вони почали повторювати цю маячню про захоплення влади в Україні фашистами, причому фашизм для них означає просто використання людьми української мови. Вже ми чуємо на свою адресу, що ми – шваль. Але саме Росія протягом тривалого часу здійснювала мовну, релігійну, економічну, культурну агресію по відношенню до народів, що проживали на території царської Росії, потім – СРСР, тепер – по відношенню до сусідніх країн, що вийшли зі складу СРСР. Так хто ж демонструє більше ознак фашизму? Російською: «Фашизм – наиболее реакционное политическое течение, возникшее в капиталистических странах в период общего кризиса капитализма и выражающее интересы самых агрессивных кругов империалистической буржуазии; фашизмом называется также открыто террористическая диктатура монополистического капитала. Характерным для фашизма является уничтожение или стремление к уничтожению всех демократических свобод, крайний шовинизм, подготовка и развязывание агрессивных, захватнических войн» [Большая советская энциклопедия, т. 44, 1956 р.]
Ми хочемо звернутися до громадян Росії: 
УВАЖАЕМЫЕ РОССИЯНЕ, НЕУЖЕЛИ ВЫ ПОДДЕРЖИВАЕТЕ ТО, ЧТО СЕЙЧАС ПРОИСХОДИТ ПОД ОБЩИМ РУКОВОДСТВОМ ВАШЕГО НОВОГО ВОЖДЯ НАРОДОВ – ВОВЫ ПУТИНА?
УВАЖАЕМЫЕ РОССИЯНЕ, НАДЕЕМСЯ, ВЫ ПОНИМАЕТЕ, ЧТО ТО, ЧТО СЕЙЧАС ПРОИСХОДИТ, ПОХОЖЕ НА НАЧАЛО КОНЦА ЭПОХИ ВОВЫ ПУТИНА. ВЕДЬ ЭТИМ ЗАКАНЧИВАЛИ ВСЕ ДИКТАТОРЫ – РАЗВЯЗЫВАНИЕМ ВОЙН!
МАТЕРИ РОССИИ, НЕУЖЕЛИ ВЫ ХОТИТЕ, ЧТОБЫ ВАШИ СЫНОВЬЯ ОТДАВАЛИ СВОИ ЖИЗНИ, БУДУЧИ ЗАХВАТЧИКАМИ – ТАКИЕ ГЕРОЯМИ НЕ СТАНОВЯТСЯ!
УВАЖАЕМЫЕ РОССИЯНЕ, НЕУЖЕЛИ ВЫ ХОТИТЕ, ЧТОБЫ НА ВАС СМОТРЕЛИ КАК НА АГРЕССОРОВ? НЕУЖЕЛИ В РОССИЙСКОМ ОБЩЕСТВЕ УЖЕ ДО КОНЦА ЗАДУШЕНЫ ТЕ ЗДОРОВЫЕ СИЛЫ, КОТООРЫЕ МОГЛИ БЫ СКАЗАТЬ:
ГОСПОДИН ПУТИН, ХВАТИТЬ БРЯЦАТЬ ОРУЖИЕМ, НЕ НАДО ПОЗОРИТЬ РОССИЙСКИЙ НАРОД, ПОКАЗЫВАЯ ВСЕМУ МИРУ, ЧТО ЕГО ПРЕЗИДЕНТ ПРЕВРАТИЛСЯ В МИРОВОГО ТИТУШКУ!

                 
         ХАРКІВ:
(повідомлення Олекси Ковальова)
Сьогодні я був свідком того, як до 500 бандюків, організованих Кернесом і Допкіним, прямо під час виступу Кернеса (на відстані менше 100 метрів від майдану) під його фрази про недопущення кровопролиття почали жахливе побиття хлопців (їх було близько 30-ти), що спокійно стояли, охороняючи вхід до ОДА. Це був просто жах. Я сумніваюся, що всі вони були громадянами України, бо вони не розуміли української. Коли я спробував звернутися до одного з них, який схопив цеглину, він, почувши звернення українською, вдарив мене кулаком у груди. Потім повели і понесли хлопців. Майже впевнений, що були загиблі. Я бачив, як тягнули хлопця без ознак життя.
У мене питання: пани нові можновладці, невже ви вважаєте, що, залізши у крісла, вже досягли своєї мети? Чому, коли почалося побоїще, міліція просто розбіглася? Невже не було зрозуміло, що Кернес і Добкін готують у Харкові реванш?
У мене питання до пана Авакова: пане, Вас для чого посадили у крісло МВС? Як можна було дозволити зробити у Харкові це побоїще?
Складається враження, що, незалежно від того, хто примудрився отримати вищі посади, ці особи абсолютно байдужі до простих людей, завдяки яким вони тепер почали панувати. Всього цього можна було уникнути, якби не та млявість, яку проявляють представники перезавантаженої влади! Ото так перезавантажились!
Я вражений, серед кого доводиться жити. Суспільство заповнене сявками, які в принципі не спроможні розмовляти. Жахлива банда януковичів сьогодні громила ОДА.

СЛАВА УКРАЇНІ!               ГЕРОЯМ СЛАВА!

Немає коментарів:

Дописати коментар