28 лютого 2014 р.

МАЙДАН: УВАГА НА КРИМ! ПРОБЛЕМИ ВІДНОСИН МІЖ СОЦІАЛЬНИМИ ГРУПАМИ ВСЕРЕДИНІ УКРАЇНИ

Тепер слово «Майдан» ми будемо використовувати як символ перетворень, як форму організації громадянського суспільства. Саме Майдан з часом може перетворитися на орган контролю на різних рівнях, в тому числі – загальнодержавному.
Нажаль, на сьогодні головним питанням стало становище у Криму, викликане захопленням стратегічних об’єктів збройними групами «невідомого» походження. Ми впевнені у тому, що якби свого часу відповідні органи чітко виконали свої функції, цей інцидент не мав місця. Йдеться про вчасне затримання злочинця Януковича та стеження за пересуванням військових груп іноземного походження, захоплення ними приміщень ВРК та РМ Криму.

Збройні формування без розпізнавальних знаків слід розглядати як незаконні озброєні банд-формування, які мають бути локалізовані, їм слід запропонувати скласти зброю, при відмові вони мають бути знешкоджені, як це робила Росія у Чечні і Дагестані.
Вважаємо, що українські керівники догралися з РЧФ. Це військове формування є загрозою суверенітету України.   
Янукович тепер, як реальний диктатор, буде намагатися повернути собі президентську посаду за допомогою російських штиків. Він матиме певну підтримку з боку тих, хто має відношення до псевдо-етносу януковичів. Вчора на засіданні ВР мав місце виступ одного з них. Йдеться про пана О.С. Єфремова. Вражає, як змінився цей словоблуд. Ще недавно він виглядав вкрай самовпевненим і наглим, вчора він не міг навіть прочитати текст – заїкався. Що значить втратити владу і хазяїна-пахана! Цей пан здійснював діяльність, направлену на послаблення України і має бути засуджений разом з такими, як Олійник, Бондаренко, Колесниченко та іншими, хто руйнував Україну.
Вважаємо, що викрики на кшталт «бандери-фашисти» у бік майданівців та тих, хто розмовляє українською, мають розцінюватись як такі, що ображають гідність людей і повинні каратися.

Немає коментарів:

Дописати коментар