1 листопада 2013 р.

Чому видалені коментарі Конотопської Відьми?

Наші принципи - чесність, відкритість та взаємоповага.

Чому видалені коментарі? Коментарі Відьми – анонімні, несуть наклепницьку інформацію, яка не відповідає дійсності, та містять погрози. Тому, як і неодноразово попереджалось, дані коментарі були видалені, також подібні коментарі будуть видалені у майбутньому.
Наша мета - вести справжню наукову дискусію, а не анонімну «бредо-суперечку».
Запрошуємо всіх до наукової дискусії. Відьмо, напишіть коментар під справжнім ім’ям з обґрунтованою та цензурною (у загальновживаному розумінні) позицією і він буде розміщений.
Ще раз повторю, такі коментарі - це не наш шлях і вони будуть видалені, наше завдання - будувати нову наукову культуру, засновану на відкритості, чесності та взаємоповазі, а не на анонімності, брехні та погрозах (як у Відьми), тому ми проти таких коментарів.
Правда дуже часто сприймається важко, але не розкривати її – тим самим ще більше поглиблювати моральну кризу в географії (наприклад коментарі Відьми – науковця, що говорити про студентів) та взагалі ставити під сумнів необхідність географії, як науки:
- лише близько 10 % випускників геофаків працюють за спеціальністю;
- в аспірантуру, щоб закрити набір, беруть людей без публікацій, без бажання займатися науковою роботою, з поганими оцінками, або просто за 20 000 тис гривень;
- захисти кандидатських дисертацій перетворились у формальність - 80% дисертацій не несуть жодної наукової та практичної цінності і це знають більшість тих, хто зараховує себе до географів та ті хто сидять у вчених радах.
Я не претендую на вичерпність, але ця ситуація відома всім. Українським географам потрібні зміни. Олександр Павлович у відгуках на автореферати доводить, що немає науковості в дисертаціях, але ті хто люблять «ловити рибу в мутній воді» всіма можливими способами та погрозами намагаються продовжити ілюзію.
Досить брехні, окозамилювання та тоталітарних методів (анонімних наклепів, погроз).

І ще. Тут ніхто нікого не боїться, боїтесь лише Ви (Відьма) і в першу чергу себе, того що ви будете неправі, того, що руйнуються ваші погляди і ваш спосіб життя. Непотрібно, це шлях у нікуди, перший крок у лікуванні хвороби - встановлення діагнозу (усвідомлення того, що відбувається насправді). Відкрийтесь і світ відкриється для Вас. Майбутнє світу за взаємоповагою та узгодженістю.

Та все ж країна повинна знати своїх героїв, тому з коментарями Відьми можна ознайомитись в дописі «Комментарии Конотопской Ведьмы. Оригинал.»
Так веде дискусію (бредо-суперечку) науковця та викладача!!!
Хіба таким повинен бути науковець?

4 коментарі:

  1. а вашем сайте с такими как вы слово "цензура" понятие недопустимое. общение достойное вас, и не требуйте большего. с гадкими людишками по гадкому. спасибо, что возвели меня в доктора наук, видимо уровень моих комментариев достойный этого уровня, тем более что все мои слова вы по своему цитируете. Ума на оригинальное и новое похоже все-таки не хватает. А Конотопской ведьмой меня назвали свидоми нацисты, простите националисты, за украинофобскую, как им показалось, книгу. так что у вас паранойя, господа.
    никакого "наклепа и брехни" там нет, а правда, похоже глаза колет. повторюсь вашими комментариями - неприятно читать критику, тем более справедливую. А откровенные оскорбления, которые позволил себе Ковалев - достойный уровень ученого, тем более такого, каким он себя позиционирует. тоже мне, жертва украинской географии, непризнанный гений, обиженный жизнью. Но за свои слова надо отвечать, и это не "угроза и звинувачення", а факт. Когда я написала первый комментарий, умные люди мне говорили "не тронь г..но, а то вонять будет". Увы, они были правы. Аргументированных ответов не последовало, а вони действительно получилось много. от Конотопа до Киева

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. "А Конотопской ведьмой меня назвали свидоми нацисты, простите националисты, за украинофобскую, как им показалось, книгу. ", - мне было бы интересно почитать. Что это за книга?

      Видалити
    2. Или вы толстый тролль, или докажите, что вы не тролль! Докажете - обещаю вам вечную публикацию вашего бреда на наших писульках.

      Видалити
  2. Олекса Ковальов4 листопада 2013 р. о 19:46

    Ось тому, пані Відьмочка, і слід вводити цензуру, бо критичні зауваження у тебе, Відьмочка, викликають потік образ і наклепів. Що стосується того, що вся Україна сміялася, прочитавши мій відгук про автореферат Ю.О. Кисельова, то, нажаль, Україна вже досміялася до того стану, у якому вона зараз знаходиться, причому по всіх напрямках.
    Я хочу, щоб зробили порівняння кількості докторів географічних наук в Україні за радянських часів, і сьогодні. Раніше на захист докторської виходило 2 – 3 на рік, а тепер я бачу, що кожного тижня на захист виходить 1 – 2 претендента. Невже стали більш розумними? А може фінансування науки збільшилося у кілька разів? Ні.
    А що стосується форми дискусії з твого, Відьмочка, боку, то це – нормальна реакція тих, кому нема що сказати по суті. Нажаль, непорядність перетворена на норму.

    ВідповістиВидалити