8 грудня 2017 р.

УКРАЇНА - МАЙБУТНЄ: Владократи ставлять під загрозу існування країни-України

Події останніх днів примушують замислюватись над тим, до чого може привести поведінка владократів в Україні. В першу чергу йдеться про події, пов'язані зі звинуваченнями і арештом (поки що невдалим) М. Саакашвілі та його помічника С. Дангадзе. Нам складно розібратися у тому, що відбувається, бо ми не маємо доступу до реальних фактів, але те, що нам поставляють, здається фейком. Важко повірити у те, що людина, яка має юридичну освіту і значний досвід політичної діяльності, могла так просто погодитись на якісь там грошові вливання від Курченка, а, з дозволу сказати, перемови між ними взагалі виглядають як змонтовані фабрикушки. Чи є зацікавлені у тому, щоб підкласти українському суспільству таку інформушку“? Є! Ми дивимось, як відбувається наступ на антикорупційні інституції з боку, перш за все, представників партії регіонів, вибачте, БПП та партії “Народний фронт” Яценюка, ми бачимо, як був свого часу атакований А. Садовий. Є багато інших фактів, які свідчать про прагнення очистити політикум від тих, хто може, з точки зору пана Порошенка, завадити йому залишитись на посаді Президента. Це вже схоже на агонію. Не важко зрозуміти її причини: надзвичайно низький рейтинг, бо найважливіші пункти його передвиборчої програми дуже далекі від реалізації! Один з них — приборкання олігархії. На жаль, цей клан продовжує панувати в Україні, і не дивно, бо сам Порошенко є представником цього клану. Важко зрозуміти, що Саакашвілі намагаються звинуватити у контактах з Москвою (у це взагалі неможливо повірити), а ті, що натягували Росію на Україну, дійсно користуючись путінськими грошами, спокійно сидять на своїх посадах, бо це — друзі пана Порошенка. Йдеться про таких, як Кернес, Добкін та інші красавці. Що можна після цього сказати?

Не важко зрозуміти те, що відбувається, поглянувши на тих, хто у парлементі очолює БПП. Я побачив на телеекрані такого собі Артура Герасимова, подивився в Інтернеті, і все стало зрозумілим — товариш з легкістю переходить з одних політичних рей на інші. А ось ще один політикан — всім відомий Олексій Гончаренко, такий собі політ-джигіт, який на ходу з одного політ-натовпу на ходу стрибає до іншого. А що можна сказати про таку собі Ірину Луценко, яка називає нардепів козлами, бо відчуває за своєю спиною підтримку пана Порошенка?
Все виглядає вкрай неприємно. В країні ситуація дуже напружена, а владократичне панство влаштовує такі спектаклі, які вже просто дивують світ. Все ніяк не награються у політику. Час прибрати цей цей київський пацючник і почати будувати дійсно демократичну країну!    

Олекса Ковальов «Номад»

Немає коментарів:

Дописати коментар