1 грудня 2017 р.

УКРАЇНА — МАЙБУТНЄ: Чи може мати майбутнє держава, яка не може зупинити корупціонерів від науки?

До “захисту” начебто-докторської дисертації пана ШЕВЧУКА Сергія Михайловича у спеціалізованій вченій раді Д 26.001.07 у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка


Як нам стало відомо, 3 жовтня 2017 року на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.001.07 у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбувся “захист” начебто-докторської дисертації. Дисертан — Шевчук Сергій Михайлович, тема дисертації:”Суспільна географія в Україні (теорія та практика дослідження наукових шкіл)”.
Автореферат дисертації у ЦНБ Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна відсутній. Отже, спеціалізована рада вчена рада Д 26.001.07 у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, зіткнувшись з нашими об'єктивними відгуками, просто перестала надсилати на цей університет автореферати..
Навіть не читаючи автореферат, зазначу, що тема цієї начебто-дисертації не має жодного стосунку до географії, її автор — Шевчук С.М. не є відомим, натомість, є дуже відомим його начебто-науковий консультант — пан Олійник Ярослав Богданович, доктор економічних наук, який зробив видатний внесок у руйнування географії в Україні!

Ми зробимо відгук і направимо його до відповідного міністерства.

Доктор географічних наук О.П. Ковальов

Немає коментарів:

Дописати коментар