19 березня 2014 р.

МАЙДАН - КРИМ: КУДИ ПРИВЕДЕ "ПОЛІТИКА" ТУРЧИНОВА-ЯЦЕНЮКА?

Ми вражені діями "нових" керманичів України! Виявляється, що вирішення проблеми мирним шляхом означає без жодних дій з боку українських військових, що розташовані у Криму, злити Крим, чорноморський флот, українців і кримських татар! Вже справа дійшла до того, що якісь пришельці запросто вкрали командуючого ВМС України Сергія Гайдука! Де ще таке ж могло статися? Це ж сором для країни! Завтра нам скажуть, що вкрали пана Турчинова, і без жодного пострілу! Країною керують якісь "кроліки", "бобри", "байбаки" і інші гризуни, які думають, що коли російські війська підійдуть до урядового кварталу, український народ стане на захист їх крісел! Єдине, що ми чуємо - це пропозиції заспокоїтись та лозунги про те, що ми не віддамо Крим, хоча його вже віддали. Складається враження, що ті, що дісталися високих посад, забули про свою відповідальність перед народом України. Вже й мову почали здавати - Яценюк зненацька почав виступати російською мовою. А в цей час по Харкову спокійно катаються колони автівок з російськими прапорами: так може вже і Харків злили? Знову ми бачимо "перезавантажене" адмін-болото, у якому псевдомайданівці ловлять свою рибку! Ще не наловилися? Знову у Росії збираються закуповувати великі об'єми газу - у кого, у окупанта? Зовсім очманіли?
Вимагаємо негайних дій у Криму, де, як виявляється, досі знаходиться значне військове угруповання! Як можна було кинути своїх громадян на призволяще, щоб їх там ганьбили якісь покидьки! Вимагаємо прибрати завойовників з Арабатської стрілки - самі вони не підуть! Вимагаємо дати відповідь народу України, за що злили Крим і які території будуть злиті найближчим часом! Як не соромно чекати, що люди самі почнуть захищати українську землю! Якщо не можете, пани, з дозволу сказати, керманичі, злазьте з крісел - ви всі на грані довіри!

1 коментар:

  1. Підтримую думку Олександра Павловича, але вирішення конфлікту має проводитись по максиму невійськовим способом. Є безліч невійськових методів вирішити проблеми з Росією, але потрібно активно діяти і хотіти цього (щоб це було ціллю). Сучасна українська влада має інші цілі (закріпитись, підтримати існування вигідного їм режиму) відповідно і їхня активність направлена на їх реалізацію. А конфлікт з Росією тамошня і українська влада використовують у свої цілях, навіть не здивуюсь якщо з часом стане відомо про певні домовленості.

    ВідповістиВидалити