19 лютого 2014 р.

МАЙДАН: СПРОБА ЗНИЩЕННЯ УКРАЇНИ КЛІКОЮ ЯНУКОВИЧА

Події вівторка примушують висловитись більш жорстко стовно «легітимної» української Влади. Порушені всі норми моралі! Дії підрозділу «Беркут» нагадують каральні операції есесівців. Янукович і його кліка хазяйнують в Україні, як окупанти. Кожна смерть у зоні конфлікту (а це – вся Україна), що є наслідком дій «правоохоронців» – на совісті Януковича, якої у нього немає. Це примушує нас заявити наступне:

пан Янукович і його найближче оточення, включаючи членів родини та прихильних до нього олігархів за свої приступні дії мають постати перед міжнародним трибуналом! Таке не прощається!

Як ми і припускали, Україна стала «точкою» біфуркації, події, що відбуваються, можуть привести до суттєвих змін у світі в цілому. Це вже не тільки українська революція в Україні як відстоювання права українців бути українцями на своїй батьківщині. Це – людська революція як відстоювання права людей бути людьми, а не ресурсом, що використовується адміністративно-олігархічною системою для свого збагачення. Почалася хвиля перетворень суспільного ладу в цілому. Час Влади завершується, і відбувається це в Україні, і здійснює це український народ!


                             СЛАВА УКРАЇНІ!    ГЕРОЯМ СЛАВА!   

Немає коментарів:

Дописати коментар