7 лютого 2020 р.


СПРОБУ ПРОТЯГНУТИ ЗАКОН ПРО ПРОДАЖ ЗЕМЛІ БУДЕМО РОЗГЛЯДАТИ ЯК СПРОБУ ПРОДАТИ КРАЇНУ-УКРАЇНУ! ТИХ, ХТО ПРОГОЛОСУЄ ЗА ЦЕЙ ЗАКОН, СЛІД ВИСЛАТИ ЗА МЕЖІ УКРАЇНИ! ЦЕ - ПІДЛІСТЬ.

3 коментарі:

  1. Олекса Ковальов "Номад"7 лютого 2020 р. о 19:36

    Не може не вражати те, як деякі "народні" депутати висловлюються стосовно землі, заявляючи про ШМАТ ЗЕМЛІ у стільки-то гектарів. Цим все сказано. Шматків землі не буває, є ДІЛЯНКИ. Вражає і те, як ці, з дозволу сказати, обранці намагаються протиснути те, що загрожує знищенню української культури, яка базується на ставленні до МАТЕРІ-ЗЕМЛІ.

    ВідповістиВидалити
  2. Олекса Ковальов "Номад"11 лютого 2020 р. о 14:03

    Повністю погоджуюсь з Мариною Ставнійчук стосовно Закону про продаж Землі - це крупна афера, і слід зробити все, щоб закрити це питання ще до голосування, бо ці "депутати"-бариги намагаються реалізувати свої власні прагнення - захопити ЗЕМЛЮ. Ми маємо справу із зеленою плівою, що покрила весь український політикум, а з цим явищем слід вчинити жорстко - зчистити!

    ВідповістиВидалити
  3. Олекса Ковальов "Номад"13 лютого 2020 р. о 13:55

    Дуже добре, виступаючи на каналі ZIK, висловився Юрій Михальчишин з приводу "Закону" про продаж землі. Ця людина у недалекому майбутньому зможе повести Україну у правильному напрямі. Спроба розпочати продаж землі зумовлена, по-перше, бажанням таких, як Мушак, хапнути землю, по-друге, закласти основи для можливості розрахуватися ЗЕМЛЕЮ за борги. Тому владники і роблять вигляд, що нічого не відбувається.
    УКРАЇНЦІ, МИ МАЄМО ЗАХИСТИТИ НАШУ ЗЕМЛЮ!

    ВідповістиВидалити