14 березня 2018 р.

УКРАЇНА – РОСІЯ: ПОВТОРА ГРУЗИИ НЕ БУДЕТ, РОССИИ ХВАТИТ СИЛ УСМИРИТЬ УКРАИНУ БЕЗ ВТОРЖЕНИЯ НА ЕЕ ТЕРРИТОРИЮ

(по матеріалах МирТесен)

Коли проглядаєш матеріали на “МирТесен”, починає нудити. Ось і цей матеріал, від якого несе … “тут русский дух, тут вонью пахнет”. Прошу вибачення у нормальних росіян, але це адресовано замовникам таких бридких писулек. Йдеться про звичайне залякування всіх і вся, що підтверджує надмірні апетити кремлівських дебілів, очолюваних В.В. Подивіться, що вони пишуть:
- “Нашу страну откровенно боятся в мире. В случае чего, успокоить Россию сможет только весь мир, но зачем выводить тогда нашу страну из себя?
-  А як не боятися хворих на голову?
- “А вы спросили у России, нужна ли нам ваша демократия?
- А ви спитали чеченців, грузин, українців, чи потрібна їм ваша псевдодемократія?
Ми чудово пам'ятаємо заяви Москви під час розв'язаної ними війни з маленькою Грузією стосовно “принуждения к миру”, а тепер вони нам пишуть:
- “Но повтора Грузии не будет и не случится. Россия за эти годы сильно окрепла, ей хватит сил усмирить Украину без вторжения на ее территорию … Ведь наш оборонный комплекс на столько развился, что нам не потребуется вторгаться в Украину, у нас есть сильнейший флот и ВКС на юге страны. Которые по приказу, могут уничтожить Украину в короткие сроки
- І це теж, з точки зору авторів тексту, є проявом демократії? Та ні, це більше схоже на погрози - не будете слухатись, будете робити спроби повернути хапнутий ними Крим, знищемо у короткі терміни!
І на завершення:
- “Тогда для чего они провоцируют нашу страну непонятно
- А ніхто і не провокує, і віддасте не тільки Крим, а й значно більші території як виплату за знищений Донбас, пограбований Крим, вбитих людей …
Той, хто брякає зброєю, від цього брязкання сам і ляже! І залякувати весь світ не варто, бо і справді зберуться і дадуть по морді.

СЛАВА УКРАЇНІ!

Олекса Ковальов «Номад»

Немає коментарів:

Дописати коментар