13 квітня 2014 р.

УКРАЇНА - РОСІЯ: КРЕМЛЬ ГРАЄТЬСЯ

Після того, як у Харкові Майдан майже розійшовся, на тих, хто там лишився, напали дебіли-путіноїди. Очевидці кажуть, що людей просто вбивали. Історія повторюється.

...Принять военные меры, т[о] е[сть] постараться наказать Латв[ию] и Эстл[яндию] военным образом (напр[имер], "на плечах" Балаховича перейти где-либо границу хоть на 1 версту и повесить там 100 - 1000 их чиновников и богачей).
...прекрасный план! Доканчивайте его вместе с Дзержинским. Под видом "зеленых" (мы потом на них и свалим) пройдем на 10-20 верст и перевешаем кулаков, попов, помещиков. Премия: 100 000 р[ублей] за повешенного.

Владимир Ленин. Записки заместителю председателя Реввоенсовета Э.М. Склянскому, 1920 г.

Нормальні люди не можуть зрозуміти, що відбувається. Звідкіля у наших містах взялася така кількість дебілів, які демонструють повну моральну деградацію? Чому міліція не затримує тих, у кого в руках біти і шматки арматури? Тепер нам кажуть, що Ренат Ахметов, який набрав кредитів у російських банках, намагається у такий спосіб натиснути на уряд і домогтися розмороження його рахунків у західних банках. Але тоді треба просто націоналізувати все, що йому "належить", а його віддати під суд. Як діють путіноїди? Вони залякують людей з протилежними поглядами, залякують по-бандитськи. Але це довго продовжуватись не може!!!

Олекса Ковальов

Немає коментарів:

Дописати коментар