3 березня 2014 р.

МАЙДАН: УКРАЇНА – НЕ РОСІЯ!

Нажаль, події, пов’язані з агресією Росії, заважають робити нашу головну справу – займатися науковими розробками. Ми змушені знову і знову повертатися до останніх подій. В Росії дехто переплутав, де знаходиться їх країна, а де – Україна. Хто переплутав, ми знаємо, знає і вся світова спільнота. Ангела Меркель заявила, що Володимир Путін втратив зв'язок з реальністю. Це не зовсім так: він ніколи і не мав зв’язку з реальністю. Коли вперше він з’явився на екрані, вже було ясно, що це – страшна істота, яка може привести світ до чергової війни. Сьогодні він наполегливо домагається цього. Агресія Росії не обмежується Кримом, маси мавпóїдів з Росії періодично пересікають державний кордон і чинять в українських містах безлад. Ми вже повідомляли, що при побитті майданівців і захопленні ОДА у Харкові були присутні мавпóїди з Росії. Виявилося, що їх було близько 2000, а найбільш неадекватний з них – москвич – встановив прапор Росії над харківським ОДА (цікаво, він вже отримав зірку «Герой  Росії»). Ось це Вова Путін називає захистом руськомовних громадян у Криму. Зрозуміло, що без харківських путіноїдів, головними з яких є Кернес і Добкін, не обійшлося. Сигнал до початку побоїща дав саме Кернес. Саме він організував недомайдан навколо пам’ятника Леніну на площі Свободи (див. фото). Там зібралося все політ-сміття – януковичі, керносоїди, путіноїди, «комуністи» сучасної моделі, бійці угруповання «Оплот» (проросійської націонал-шовіністичної орієнтації), бабці, що шиплять від злості, коли чують українську мову тощо.


На фото: вся строката братія януковичів, потіноїдів, кернесоїдів і інших оїдів навколо пам’ятника Леніну. Цей спектакль особисто влаштував пан Кернес, навіть біотуалетами забезпечив. Зверніть увагу на прапори – наче у язичників. Але всі ходять до тих же самих біотуалетів.
 
Продовжимо російською.
Дорогие россияне, так что же делает ваш любимый вождь Вова Путин в Украине? Оказывается, он защищает етножлобов (а среди них немало и этнических украинцев) от страшного украинского слова, поскольку тех от этого слова просто выворачивает. Поэтому сегодня в Украине действуют не только армейские подразделения (чтобы оградить каждого неукраинца (это – новая национальность в Украине) от украинского языка, возле каждого должен стоять российский «миротворец» с калашом или гранатомётом). Есть и группы российского спецназа, которые, например, уже ведут на улицах Киева отстрел ГАИшников (чтобы посеять панику среди них и очистить от них улицы города). Поэтому украинским военным угрожают, что если они не сдадутся, их семьи вывезут в неизвестном направлении. Можно продолжать. Всё это, по Вове Путину, составляющие защиты «коренных» русских Крыма от украинского слова, которое может вызвать у этих «коренных» сердечный приступ. Представляете: он обратился по-украински! Какой ужас! Как мне плохо… шваль, фашист …, расстрелять их всех!
Дорогие россияне, мы надеемся, что вы в курсе дела, что ни Вову Путина, ни Диму Медведева международная общественность уже не воспринимает как государственных деятелей, скорее, их воспринимают как реальных пацанов, которые вылезли из питерской подворотни на широкий простор и почувствовали себя крутыми парнями, тем более, что погибать-то не они будут, а ваши сыновья и мужья. И всё это – только из-за того, чтобы больше не зазвучало украинское слово, поскольку бабу Фросю, которая живёт в Крыму, на луганщине, в Донбассе, харьковщине …, от него выворачивает. Но ведь бабу Фросю можно найти и во Львове… Дабы баб Фрось не выворачивало, Вова Путин готов истребить всю Украину, поскольку Вова Путин – сааамый человечный из всех путиноидов – последователей Геббельсов, Ежовых, Берий и им подобных. Только не следует забывать, что погибнут и российские парни. Вот только вопрос: за что?            

СЛАВА УКРАЇНІ!               ГЕРОЯМ СЛАВА!

Немає коментарів:

Дописати коментар