7 квітня 2020 р.

УКРАЇНА - РОСІЯ: Киев берёт Азовское море под собственный контроль!


Матеріал з відповідною назвою можна подивитися за наступною адресою:  https://www.youtube.com/watch?v=YDQkmmTZ4M4, канал «Военный арсенал». В основі – думка такого собі Андрія Козенка, депутата Думи від Криму. Це стосується і Романа Чегринця. Нічого не поробиш, продажні є у всіх народів. Питання у тому, що вони будуть робити, коли Україна поверне і Крим, і Донбас, і Кубань та інші етнічні території, які Раша хапнула у минулі десятиліття. Автор ролика робить акцент на твердженні пана Козенка стосовно прояву епідемії націоналізму в Україні, який сам виступає як раша-вірус-2016. Це нормально для російської політики підбирати етнічних зрадників. Це не може не дивувати, бо цей розумник не хоче побачити епідемію шовінізму в Росії, яка триває вже років триста, але для таких українці, білоруси, фіни тощо не є етнічними суб’єктами (зараз у нас можна гуляти з цуциком, якого у мене немає, я би пройшовся з Козенком на повідку). Не може не вражати і заява автора ролика про допомогу Італії з боку Росії (йдеться про металобрухт і спеців, що прибули до Італії). Цей факт нагадує те, що Кремль робив під час голодомору, коли з голоду гинули мільйони, а з СРСРи до Європи везли зерно.



Тепер стосовно пропозиції автора ролика стосовно безтермінового базування Чорноморського флоту Росії як єдиного «гаранта миру і стабільності» у Азово-Чорноморському басейні. Цинізм переходить через всі межі! Свого часу керівництво України зробило велику помилку, погодившись залишити ці плавучі корита у Криму – маємо результат. Крім того, якщо прибрати фактор Росії, то про які загрози мирному існуванню у цьому регіоні може йтися? Україна з усіма країнами жила у мирі, і тільки Росія проявила себе, як дестабілізуючий фактор! І тепер ми знову чуємо про заяви їх головного дебіла Путіна про необхідність дій по примушуванню тепер вже України (раніше була Грузія) до миру. Знаєте, це позиція бандюків-громил! І при цьому знову чуємо заяву про союзну державу Росії, Білорусі і України! А ху-ху не ху-ху, може годі вже морочити голови людям? Як можна бути у союзі з державою-вандалом, мета якої – поставити на коліна весь світ, розповсюдивши свій вірус під назвою «русский мир»? Цей вірус значно страшніший за будь-який covid-19!
Отже, йдеться про можливість побудови бази НАТО у Маріуполі. Я би сказав так: жаль, що це не було зроблено років десять тому, бо якщо твій сусід Раша, нічого хорошого чекати не варто, бо ця держава відзначається глибоко укоріненим у свідомість громадян нацизмом і шовінізмом. Росія скористалася тим, що протягом довгого часу Україна не готувалася до війни з будь-ким, і відверто нахабно скористалася своєю величезною перевагою у військовій потузі, хапнувши Крим і впершись на Донбас. Думаю, не варто нагадувати, які етнічні українські території були анексовані (у різний спосіб) Росією у минулі десятиліття.
        

Особливо дико виглядають коментарі: ті, що представляють країну агресора (таке собі світове одоробло - Росію) буквально запльовують Україну своїми висловлюваннями. Деякі з них мають українські прізвища (таких в Росії дуже багато). Поглянемо на деякі з них:
Андрей Т. А мой дядя молодым погиб во время войны на Украине, защищая город Днепропетровск. Зачем, чтобы сейчас Украина ненавидела русских, никакой памяти у этих людей.
Моя відповідь: мій дядя загинув під Кьонігсбергом, досить далеко від України, Так про яку пам'ять йдеться? А мій батько під час війни пройшов шлях: оборона Харкова – Сталінград - Курська дуга – Варшава – Берлін, і ніхто з нас не ставив питання про ненависть до московітів, поки не почали вбивати за українську мову і здійснили агресію.

Алексей Павлов: На украине эпидемия дебилизма!!
Моя відповідь: Ні, пане Павлов, це на росії епідемія і дебілізму, і шовінізму.

andrej golovin: Что они всё чего-то хотят себе забрать. Забиралка-то не сломается? А про соединённые штаты хотелось бы сказать, что если их дела так пойдут и дальше, то им самим впору помощь потребуется. Зелёнкин в который раз не на ту лошадь поставил! На больную клячу!
Моя відповідь: Дивно, ті, що захапали території багатьох народів, заявляють, що ми хочемо щось забрати. Ні, ми хочемо повернути те, на що маємо право.

Игорь Коваленко: киев никогда не только Азовское море, даже болото не сможет взять под собственный контроль!!! Потому что сопли под носом ещё висят.
Моя відповідь: так пишуть етнічні зрадники (прізвище чисто українське). А може це наша людина, що працює під прикриттям, тоді це нормально, бо він, пишучи російською, робить помилки.

Anna Pashkova: Ха-ха они забыли что море внутреннее, а мост наш!!! Они что на лодках плавать будут оно не глубокое же.
Моя відповідь: ось ще одне українське русифіковане прізвище – Пашко – пише з помилками. Пані Ганно Пашко, ти абсолютно права, Азовське море – внутрішнє море України, а міст скоро буде з’єднувати український Крим і українську Кубань.

Сергей Ковалёв: "Киев берет Азовское море... " - Во сне?
Моя відповідь: Не можу не відповісти, бо у пана таке ж прізвище, як і у мене, до речі, україно-білоруське. Пане, по-перше, не Київ, а Україна, по друге, саме так, море буде нашим, і не у вісні, а наяву.

Ну, досить, не варто витрачати час на відповіді тих, мозки яких давно заражені вірусом шовінізму.

УКРАЇНО, ВПЕРЕД, ПРИЙШОВ ТВІЙ ЧАС!

2 коментарі:

  1. Олекса Ковальов "Номад"8 квітня 2020 р. о 15:34

    Я хочу, щоб і в Україні, і за поребриком прочитали цю видатну маячню, видану у 1966 році (у еміграції) паном Н. Ульяновим -
    ПРОИСХОЖДЕНИЕ УКРАИНСКОГО СЕПАРАТИЗМА ( ВПЕРВЫЕ ОПУБЛИКОВАНА В МАДРИДЕ В 1966 Г. ИСТОЧНИК: РЕПРИНТНОЕ ИЗДАНИЕ, ИЗД-ВО ВАГРИУС, 1996):
    https://lib.misto.kiev.ua/POLITOLOG/ulianow_ukraina.dhtml
    Саме з таких писулек беруться сьогодні шовіністичні погляди представників так званого "русскаго мира", що базуються на українофобії та ненависті до всього українського. Сьогодні це основа Кремлівської дуристики!

    ВідповістиВидалити
  2. Олекса Ковальов "Номад"10 квітня 2020 р. о 12:43

    Пропоную подивитися матеріал Д. Гордона; Начало конца путинского режима. Сценарий, о котором мне рассказали Горбачев и Шеварднадзе, запущен -
    https://gordonua.com/blogs/dmitriy-gordon/nachalo-konca-putinskogo-rezhima-scenariy-o-kotorom-mne-rasskazali-gorbachev-i-shevardnadze-zapushchen-1494831.html
    Дмитро Гордон абсолютно вірно кажепро те, що коли поведінка хама набридає, світова спільнота вмикає програму його знищення, або "примушування до миру", і така програма вже почала діяти. Він вірно каже, що "Сегодня то же самое начинает происходить с путинским режимом. ... для начала Россия должна выйти с украинской территории, из Крыма и с Донбасса, отдать эту территорию, покаяться и вернуть то, что потеряла украинская экономика вследствие агрессии и необъявленной войны". Але я вважаю, що втрати, які понесла Україна (а це не тільки економіка, але й багато людських життів) Росія має компенсувати поверненням етнічних українських земель. А ці землі всім відомі, достатньо подивитися на Етнографічну карту України, наведену у нашому виступі, і українське керівництво має діяти саме у цьому напрямі, а економіку українці відновлять самі.

    ВідповістиВидалити