14 квітня 2020 р.

УКРАЇНА – МАЙБУТНЄ: Тетяна Чорновол, «Закон» про торгівлю землею, «розведення військ на Донбасі», що ще вигадає влада?


Схоже, що нинішні владники – пан Зеленський, пан Разумков та ті, що їх супроводжують, скориставшись складною ситуацією в Україні, вирішили здійснити те, що, відкрито чи приховано, планували до приходу у владу. І це не може не лякати патріотів України, тих, хто пройшов Майдан і зупинив російську агресію на Донбасі.
В першу чергу відмічу історію з Тетяною Чорновол, яку всі добре знають і поважають, якщо не рахувати таких українофобів, як Олена Бондаренко, Олена Лукаш, Віктор Медведчук, Давид Рабінович й інші, їм подібні. Першим я ставлю питання Тетяни Чорновол, яку, як відомо, звинувачують у «вбивстві», хоча доведено, що вона непричетна до загибелі чоловіка. Знаєте, можна кого завгодно звинуватити у чому завгодно, якщо у цьому є потреба. У цій історії потреба є, і пов’язана вона з прагненням тих, хто опинився у владних кріслах, дискредитувати саму подію Майдану. За це прийдеться відповідати. 
 


Протестуємо проти спроб влади дискредитувати Майдан шляхом огульних звинувачень його учасників!

Наступним питанням є «Закон» про торгівлю тим, чим торгувати не можна. Йдеться про торгівлю землею (продаж землі сільськогосподарського призначення). Вчора пан Разумовський виліз на телеекран і, нахабно дивлячись у вічі українцям, заявив, що він поставив свій підпис під цим ганебним творінням безграмотних. І це при тому, що напередодні виборів тепер вже президент пан Зеленський заявляв, що це питання буде винесене на загальнонародний референдум. Виявилося, що він пожартував. Це виглядає брудно. Я напишу так: і референдум можна було не проводити, достатньо було звернутися до серйозних фахівців, які б дали зрозуміти, що стоїть за продажем землі. Але пани владники, ставши такими, не вважають за потрібне щось обговорювати – вони самі все знають. Але люди, пов’язані з землею, знають інше. Пропоную всім подивитися цей матеріал: «Герой Украины жестко ответил Зеленскому про рынок земли» -
З ним не можна не погодитись. Те саме можуть сказати тисячі. Отже, замість того, щоб розробляти і впроваджувати програми розвитку малого і середнього фермерства (які не потребують величезних площ), владники намагаються перетворити країна на приватну власність, та ще й невідомого походження. Ми неодноразово виступали проти продажу землі і вважаємо що це, в першу чергу, аморально. Думаю, не варто згадувати, як цей «Закон» проштовхувався, і вкрай неприємно було дивитися, як пан Зеленський аплодував, демонструючи, що саме він є хазяїном. Прийде час, і за пани владники понесуть покарання.
Висловлюємо протест проти дій влади, які знаходяться у протиріччі
з думкою більшості українців!
Третє питання, яке викликає протест – розведення військ на Донбасі. Як стало відомо, пан Зеленський знову повернувся до цього питання і, під час поїздки на Донбас, оглядав ділянки можливого розведення. Я напишу так:
Пане Зеленський, Ви не мали жодного стосунку до зупинки росіян і їх найманців на Донбасі у минулі роки, Ви дозволили собі нагло розмовляти з добровольцями, Ви не прислухаєтесь до думки тих, хто відстоював незалежність України, так чи маєте Ви право одноосібно вирішувати це питання?
Дуже неприємно дивитися на те, як пан Зеленський ставить себе у позу хазяїна країни. Таких «хазяїв» Україна вже бачила і, впевнений, обійдеться без них.
        
Слава вільній Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар