24 квітня 2020 р.

УКРАЇНА – МАЙБУТНЄ: Особливий статус Донбасу та українські землі, які треба повертати.


Не можна не дивуватися тому, як наполегливо Путін намагається зруйнувати цілісність України, як він вперто лізе у її внутрішні справи. Ми тільки й чуємо про те, що українці знають їх московітську мову, тому, мовляв, давайте назад, до СРСРи! А спочатку – слід встановити особливий статус Донбасу! Дивно, а чому не Чечні, куди Путін знову увів війська, а чому не Осетії-Аланії, а чому не Кубані, Карелії, республіки Саха (Якутія) та багато інших, які давно прагнуть відділитися від москалів? Ні, Путін береться коментувати перспективи об’єднання колишніх республік СРСРи, щоб реалізувати свої амбіції.  Краще давайте подивимось, що Україна має повернути. Це чималі площі. Особливо вражають Кубань, Північно-Східна Слобожанщина, Стародубщина та Берестейщина. Подивіться, українці не ставлять питання про землі, заселені українцями у Сибіру, Далекому Сході, по Амуру і т. і. Йдеться про землі, які прилягають до сучасних державних кордонів України. Навіть територія УСРС у 1922 році охоплювала землі, що простягалися далеко на північ і схід від сучасних кордонів (дивіться ці карти).

 

 

Не менше дивують і нескінченні розмови про те, що Україна – це окраїна, тільки невідомо чого. Хочу дати таке роз’яснення: слово «Україна» означає «країна», а це слово має один корінь зі словом «країти», що означає «відділяти», «відокремлювати», а «окраювати» - це обмежувати. Отже країна – це виокремлення. Тому Україна – це окрема земля, яка свого часу виокремилася завдяки особливій – українській – культурі, а те одоробло, яке розповзлося на півночі і сході – це велика кількість країн, яких Московія насильно згребла до купи і протягом століть намагалася стерти їх культуру, перетерти у дивний «русский народ». На жаль, багато українців піддалися цьому, змінили свої прізвища і сьогодні стали на бік світового одоробла.
Що стосується сьогодення, ми маємо критичну ситуацію. Путін чудово розуміє, що епідемія та катастрофічне падіння ціни на нафту (і, відповідно, на газ) приведе до суттєвого послаблення Росії. Тому, поки Росія ще достатньо потужна, у цьому році будуть зроблені серйозні кроки у напрямку захоплення Білорусі, а потім і України. Тому українські патріотичні кола мають ретельно відстежувати всі кроки Путіна і українського керівництва, щоб не проґавити критичний момент, коли назад відмотати плівку подій буде вже неможливо. Не дай Боже піти на компроміс з Росією і погодитись на її «допомогу», особливо у плані вирішення проблеми Донбасу. Треба також розуміти, що крім українців, Україна нікому не потрібна, і багато хто закордоном думає про можливість роздерти її, знищивши не тільки її державність, але й як країну. Дорогі українці, нам ще доведеться вирішувати дуже складні питання, а часу на їх вирішення обмаль. Україна продовжує залишатися у небезпеці, але перемога буде за нею!

СЛАВА СОБОРНІЙ УКРАЇНІ!

1 коментар:

  1. Олекса Ковальов "Номад"24 квітня 2020 р. о 21:17

    Просто вражає наглість і зухвальство російських політиків. На "МирТесен" запропонували познайомитись з матеріалом під заголовком "Россия може забрать у США северные территории" - https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=rm&ogbl#inbox?compose=CllgCJfqcQrKsbFHWgSqXJtbJzHNWnTZhrWwkskvhHMmHpKqGwGKgqkgMBwXwhzBMpGzXvxGmxq
    Йдеться про те, що свого часу Горбачов і Шеварнвдзе подарували США 77.700 квадрат. км. акваторії. І тепер вони рахують збитки і вже відправили у цей регіон льодокол і військові корита. особливо вражає виступ такої собі плюгавки голови ради федерації Вальки Матвієнко, що народилася і виросла в Україні, а потім мотанула до москалів і дивним чином пролізла до верхньої сходинки тамошньої влади (може я не правий, можа вона - наша глибоко законспірована розвідниця?). Чому це так вражає? Бо Росія, не соромлячись, хапала землі сусідніх суверенних держав, особливо України, де сьогодні здійснює видобуток газу, виловлює рибу і заважає проходженню українських суден через Керченську протоку. Я вже не кажу про те, що свого часу ця горе-сусідка відхапала у України частину Донщини, частину Слобожанщини, Стародубщину і Кубань, де українці явно переважали (і переважають сьогодні), і продовжує погрожувати подальшими захопленнями.
    У таких умовах українцям слід робити наступне: 1. Максимально вкласти у розбудову економіки і армії; 2. Весь час ставити питання перед міжнародними інстанціями питання про повернення тих територій, які раша відхапала у минулі роки. Слід діяти жорстко, інакше російський шовінізм не зупинити!

    ВідповістиВидалити