13 жовтня 2019 р.

УКРАЇНА - РОСІЯ: УКРАЇНСЬКА АРМІЯ – ОСНОВА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ!


Підтримуємо заклик каналу «Еспресо» взяти участь у флешмобі до Дня захисника України.
З нагоди свята телеканал "Еспресо" ініціює акцію "Дякую Захисникам України" на підтримку бійців АТО.


Це ті люди, які готові віддати своє життя за мирну Соборну Україну у її повному складі. Але мир будь-якою ціною нам не потрібен, тому слід робити все, щоб підняти науку, інженерію, потужне виробництво, які мають стати основою повноцінної армії.
СЛАВА УКРАЇНСЬКИМ ВОЇНАМ!
Від нас всіх залежить відтворення країни-України у її історичних межах.  

  
Українці всього світу мають єдину символіку – прапор, герб, гімн!
Президент України має бути Президентом українців всього світу!


В той же час вважаємо, що захист України не зводиться до захисту кордонів. Захист України має включати, в першу чергу, захист природного середовища, у якому українці у минулому спромоглися створити оригінальну культуру. А це означає, що географи і екологи, які борються за відтворення природного середовища,  також є захисниками, також є захисниками України як країни. До них слід приєднати і тих, хто веде боротьбу за скасування будь-якої можливості зробити землю товаром, бо ЗЕМЛЯ – не товар, вона – частина нашого природного і духовного середовища. Уявіть собі, що ЗЕМЛЯ стане приватною власністю, що мають захищати наша армія – приватну власність тих, хто накрався тут, або прийшов з-за бугра? Кожний клаптик ЗЕМЛІ – це середовище життя кожного українця! Станемо на захист нашої ЗЕМЛІ!
До захисників України слід віднести і тих, хто бореться за відтворення в межах країни-України нашої КУЛЬТУРИ, в першу чергу – МОВИ. Культура і мова народжені нашими пращурами, слід з повагою ставитись до них!

СЛАВА ВЕЛИКІЙ УКРАЇНІ!
СЛАВА ВЕЛИКІЙ КУБАНІ!
СЛАВА СОБОРНІЙ УКРАЇНІ!

2 коментарі:

  1. Олекса Ковальов (Номад)15 жовтня 2019 р. о 14:20

    Мені трапився цікавий ролик: "Русский след. Кущевка. Всадники Победы" (https://www.youtube.com/watch?v=uKfNI_P_dDk), або "
    С шашками на танки? Кущевская атака. 1942 г." (https://www.youtube.com/watch?v=z0JF2LWjGd8) Але у мене виникло питання, чомуця подія авторами ролику названа "русский след"? Це було здійснено славними кубанськими козаками, які є етнічними українцями, всі прізвища - українські. В черговий раз московити приписали собі те, що зробили українці!

    ВідповістиВидалити
  2. Олекса Ковальов (Номад)17 жовтня 2019 р. о 11:33

    Виступ пана В. Пристайка має форму ультиматума: або "формула Штайнмайєра", або "третину нашого бюджету з пенсій, зарплат, медичного страхування, переводимо це в мобілізацію нашої армії". Дивно чути, що через 5,5 років війни, яка керівництвом держави і війною не була визначена, після того, як людям платили маленькі зарплати і пенсії (і це вже точно не третина, а суттєво більше), ставиться питання, що треба ще урізати ..., тоді, мовляв, буде все о'кей. А може варто спочатку прибрати СХЕМИ і тих, хто їх створював? А ще потручити грошових мішків - олігархів, які надто комфортно почуваються в Україні? Думаю, цей шлях більш підходящий українському народу.

    ВідповістиВидалити