27 березня 2019 р.

УКРАИНА - МАЙБУТНЄ: У ЯКОСТІ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНА МОЖЕ ОТРИМАТИ ПЕРШОГО ВИСОКОКВАЛІФІКОВАНОГО ДЕРЖАВНИКА

Такою людиною є Ігор Смешко – найбільш підготовлений для виконання функцій президента. Пропонуємо поставитись до цієї кандидатури максимально серйозно. Це та людина, яка зможе змінити ситуацію в Україні на краще.



Головна задача – відновлення територіальної цілісності України спочатку у границях 2013 року, а потім – робота по відновленню соборної України, як її бачили сто і більше років тому, розвиток культури, сучасної економіки, науки, освіти, зняття екологічних проблем і відновлення позитивної динаміки у сфері демографії, реальна демократизація і справжня децентралізація країни.

ХАЙ ЖИВЕ МОГУТНЯ СОБОРНА УКРАЇНА!

Олекса Ковальов

2 коментарі:

  1. Олекса Ковальов (Номад)27 березня 2019 р. о 15:09

    Ми чудово розуміємо, що світовий порядок, який був встановлений після 2-ї Світової, давно порушений, і сьогодні не можна мовчати про те, що свого часу були анексовані у різний спосіб землі, що належали Україні. Необхідно ставити це питання! Так сьогодні робить Японія, гризуться між собою Азербайджан і Вірменія, скоро Фінляндія завить про повернення Карелії, а Румунія за часів Ющенка просто відсудила частину Чорноморського шельфу. І буде дивно, якщо Україна не почне робити спроби повернути землі, свого часу анексовані, у першу чергу, Росією. А починати треба з Таганрогу, анексованого Росією у 1924 році, на той час там проживало 1,2 млн. українців, а зробили це для того, щоб розірвати зв'язок між Україною і Кубанню.

    ВідповістиВидалити
  2. Олекса Ковальов (Номад)27 березня 2019 р. о 15:10

    Не можу не підтримати І. Смешка стосовно кримських татар. Більше того, вважаю, що будь-яка національна культура на теренах України має підтримуватись. У Сімферополі, після повернення Криму, слід буде створити кримськотатарський університет, а кримськотатарську мову мають знати всі жителі Криму - це і є проявом культури.

    ВідповістиВидалити