26 листопада 2018 р.

ЗВЕРНЕННЯ ДО УКРАЇНЦІВ У ЗВ’ЯЗКУ З КРИЗОЮ У АЗОВСЬКОМУ МОРІ

У складній ситуації звертаємось до українців ретельно зважувати свої дії! Те, що сталося у Азовському морі, вимагає серйозного аналізу. Дивно звучать твердження стосовно того, що це перша відкрита акція росіян проти України. Не варто забувати про Тузлу, про вбитих українських рибалок у червні 2013 року, про Крим, де зброя застосовувалася (були загиблі). Ініціатива П. Порошенка ввести військовий стан, при якому обмежуються свободи, у тому числі – мас-медіа, виглядає доволі дивною. Надто вчасно стався цей інцидент, тож військовий стан перед початком виборчої компанії явно на користь П. Порошенка. Виходить, що Путін грає на користь Порошенка. Дивно, що військовий стан не вводився ні при захопленні Криму, ні при явних обстрілах українських підрозділів з території Росії на сході України, ні при введенні російських військ на Донбас, ні при збитті авіалайнера МН-17 ... Тому закликаємо членів ВР не погоджуватись на введення військового стану, тим більше, що військові експерти не вважають цей інцидент критичним.   
ПІСЛЯ ПОДІЙ У ВЕРХОВНІЙ РАДІ

Тепер, коли у ВР прийняли “Закон про воєнний стан” і з'явилися нові дані про інцидент у Чорному морі, стало зрозумілим, що все це - погано спланована акція, яка мала політичний підтекст. Уявляєте, відправили морем два катери, призначені для плавання у річках, і металобрухт на плаву 1932 року виготовлення … А ще - зовсім молодих хлопців, і навіть не перевірили наявність у них родичів, що проживають у Криму. Згоден з тими експертами, які вказують на те, що повинні були врахувати можливі ризики. Думаю, що не тільки врахували, але саме на таку реакцію росіян і розраховували. Тому реакція світової спільноти і є такою млявою. М'яко кажучи, просто дризнули! А хлопці - так це ж витратний матеріал! Виступ Порошенка з приводу ситуації - це помпезна демагогія. Видав “дані розвідки” стосовно концентрації російських військ і техніки близько кордонів з Україною, про що всім відомо ось вже три роки (вже давно показували, як переправляють танки зі сходу до Ростовської області), почав залякувати можливим наступом росіян - все це взагалі неприпустимо. І знову ми чуємо про тих, хто, начебто, слідує кремлівським агіткам, що, начебто, все це пов'язано з виборами. Але саме так і виходить! Військовий стан без розриву дипломатичних відносин, без припинення торгівлі, із дивною заявою, що ні про який наступ України не йдеться, а все це — на всякий випадок, якщо Росія здійснить агресію, наче цього вже не сталося у 2014 році. Але як помпезно виступали прибічники-одобрямси, чудово розуміючи, що ніяких підстав для введення воєнного стану на даний момент немає, що це тільки ускладнює життя людей, причому, чомусь, тільки у частині областей! Натомість, Порошенко у черговий раз показав, що він може гнути ВР через коліно. Тепер слід чекати наступних дій Порошенка, направлених на те, щоб залишитися на посаді президента. Виникає питання: Порошенко для країни, чи країна для Порошенка? Складається враження, що Порошенко може кинути всю країну у вогнище війни заради того, щоб і далі звучати з крісла президента!

РЕАКЦИЯ ПУТИНА=РОССИИ НА СОБЫТИЯ В КЕРЧЕНСКОМ ПРОЛИВЕ

Эту часть выступления я напишу на русском, поскольку «старший брат» не утруждает себя изучением языков соседних народов, считая, что эти языки – свинячьи. Я написал «ПУТИНА=РОССИИ», поскольку России нет, есть Путин, который её олицетворяет и всё определяет. И это удручает. Я делаю это после услышанного испражнения (извинимте, иначе это назвать нельзя) Путина. У меня возникает вопрос, как жителям этого государства (пишу так, поскольку страны России не существует – это конгломерат стран) не стыдно иметь в Кремле такого, представляющего их? Ведь он представляет всех! Пахабный, бесцеремонный, наглый, с снисходительной улыбкой придурка, расселся в кресле, будто у него геморрой последней стадии, только не там, где он обычно бывает (хотя, похоже и там тоже есть, о чём свидетельствует его походка), а в мозгах, поскольку то, что он нёс, как и манера высказываться – это стиль сявки из Питерской подворотни. Говорят, что чем человек старше, тем он больше человек, но в случае Путина это положение не действует, мы видим прогрессирующую деградацию Путина=России. Знаете, если таких, как Порошенко и Лукашенко можно отнести к категории α-самцов, то геморройного Путина, который смел только потому, что под ним подмятая Россия, таким не является, это дутик. И это действительно страшно! Знаете, такое впечатление, что для России её границы повсюду, в том числе – внутри России, поэтому, применяют оружие на уничтожение, где они захотят. Просматривается аналогия с суданскими пиратами (такими же дебилами), и никакой политики (для политики надо иметь мозги, которые не подвержены влиянию геморроя). При этом Путин=Россия даже не думает о том, что это счастье когда-то закончится, и тогда смерть Путину покажется благом. Всё, что сегодня делает Путин=Россия – это уже выглядит, как последняя стадия фашизма. Но за всё со временем придётся платить, и произойдёт это совсем скоро!      

Олекса Ковальов

1 коментар:

  1. Олекса Ковальов (Номад)28 листопада 2018 р. о 12:44

    Єдине, що може виправдати введення воєнного стану - ліквідація олігархічного клану, але це означає, що Порошенко має сам себе позбавити своїх статків, отриманих незаконно, бо він багато років займає високі посади. Подивимось, чим все закінчиться.

    ВідповістиВидалити