3 вересня 2018 р.

ЗВЕРНЕННЯ ДО УКРАЇНЦІВ:

СЛІД ДУЖЕ СЕРЙОЗНО ПОСТАВИТИСЬ ДО ПРОБЛЕМИ СТАНУ НАУКИ В УКРАЇНІ. СТАЛАСЯ КАТАСТРОФА, КОРЕНІ ЯКОЇ ПOВ’ЯЗАНІ З ПАДІННЯМ МОРАЛІ. КЕРІВНИЧКИ ДЕРЖАВИ ЗАХОПИЛИСЯ  РЕАЛІЗАЦІЄЮ ВЛАСНИХ АМБІЦІЙ І НЕ БАЖАЮТЬ РЕАГУВАТИ НА ТЕ, ПРО ЩО ЇМ КАЖУТЬ. ЩО СТОСУЄТЬСЯ МІНІСТЕРКИ Л.М. ГРИНЕВИЧ, СКЛАДАЄТЬСЯ ВРАЖЕННЯ, ЩО ЇЇ ЦІКАВИТЬ ТІЛЬКИ ПИТАННЯ, ЯК ЗАЛИШИТИСЯ У КРІСЛІ. ЖОДНОЇ РЕАКЦІЇ НА ЗВЕРНЕННЯ! ЇЇ НЕ ЦІКАВИТЬ ТЕ, ЩО В УКРАЇНІ МАСОВО ЗАХИЩАЮТЬСЯ "ДИСЕРТАЦІЇ", ЯКІ НЕ ВІДПОВІДАЮТЬ НІЯКИМ КРИТЕРІЯМ НАУКОВОСТІ. НЕ МЕНШ ГОСТРО СТОЇТЬ ПИТАННЯ ШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ. У ТОЙ ЧАС, ЯК У СІЛЬСЬКИХ ШКОЛАХ ВІДСУТНІЙ ІНТЕРНЕТ, А В БАГАТЬОХ ВИПАДКАХ СІЛЬСЬКІ ДІТИ ДОЛАЮТЬ БАГАТО КІЛОМЕТРІВ, ЩОБ ПОТРАПИТИ НА УРОКИ, КОЛИ В ШКОЛАХ НЕМАЄ ВНУТРІШНІХ ТУАЛЕТІВ, У КИЄВІ БУДУЮТЬ СУПЕРСУЧАСНІ ГІМНАЗІЇ ПО 15 МЛН. ДОЛАРІВ (ЗА БЮДЖЕТНІ КОШТИ) І ВИСТАВЛЯЮТЬ ЦЕ, ЯК ДОСЯГНЕННЯ. ПРИ ТАКИХ ОБСТАВИНАХ ПРО ОДНАКОВІ УМОВИ ОТРИМАННЯ ЯКІСНОЇ  ОСВІТИ ГОДІ Й ГОВОРИТИ. ПРИЙШОВ ЧАС ЗАПРОПОНУВАТИ ПАНІ ГРИНЕВИЧ ПІТИ У ВІДСТАВКУ! 

1 коментар:

  1. Олекса Ковальов (Номад)4 вересня 2018 р. о 15:24

    Ми всі чули, як пані Гриневич розпиналася з приводу надрукованих підручників з історії, заявивши, що відповідний Інститут треба розігнати. Але вся провина лежить саме на пані Гриневич, бо і автори, і рецензенти, до речі, київські, пов'язані між собою. У черговий паз витрачені державні кошти, які просто пропали! Все сміття концентрується у Києві, у якому, до речі, досі близько половини містян розмовляє руською. Такий провал з підручниками має вести за собою відставку міністра, а пані спокійно вилазить на телеекрани і продовжує оскомні розмови про нову школу. Нехай пані поїде (коли вийде у відставку) і подивиться, що робиться у сільських школах!
    Ще одне питання стосується так званих червоних ректорів. Просто вражає той факт, що у черговий раз пан В.С. Бакіров - прихвостень Януковича, - який за 20 років свого володарювання замінив творчо-наукову атмосферу на корупційно-пройдисвітську, в черговий раз відтворився на посаді ректора!
    Не може не дивувати і те, що в окремих київських вузах співробітники отримують значно вищі зарплати, ніж у, так би мовити, звичайних вузах. Про яку здорову конкуренцію можна говорити? І ніхто не думає, що це принижує викладачів інших вузів.
    Все це виглядає як бруд, джерелом якого є київський пацючник!

    ВідповістиВидалити