26 травня 2016 р.

УКРАЇНА - РОСІЯ: НАДЯ САВЧЕНКО - ПЕТРО ПОРОШЕНКО

Отримав поздоровлення з Росії - Ура, Надя на свободі! Думаю, до такої думки приєднається багато росіян. І це приємно. Але що ми бачили під час церемонії зустрічі? Багато людей щиро вітали Надію. Виступила вона надзвичайно жорстко і навіть не дивилася у бік шановного пана Порошенка. Може тому, що у нього слова весь час розходяться зі справами - одне проголошується, інше відбувається. Думаю, він вважає себе мудрим і відповідальним політиком, але те, що відбувається, вказує не на його мудрість, а на його мутність. Складається враження, що він діє за принципом: і вовки ситі, і вівці цілі. Але таке неможливе. Дивіться, сказав, що не буде тиснути на Луценка, а тепер маємо інше - дати можливість тим, хто у кріслах, протягом 100 днів показати себе. Звісно, такі покажуть, як треба адаптуватися до нового хазяїна. Але це хибна позиція. Такі людинки змінюються зовні, а не внутрішньо, а всередині себе вони лишаються тими самими корупціонерами. 

А Надя - молодець. Вона показала, як українська жінка може перемагати московітів-путіндрилів, вона і тут покаже цим владникам, що означає жити заради вільної України, її народу, тільки, Надю, цей народ ще треба відродити, надто багато обивателів. 
Мені сподобалась заява пана Порошенка, що звільнили Надю, так будуть звільнені і захоплені землі. Але я так розумію, що йдеться про звільнення всіх тих земель, де проживають етнічні українці, навіть якщо вони вже переписані руськими і з них витиснуті українська мова і культура. Якщо пан Порошенко каже про такий варіант, його можна підтримати, а це - Кубань, відомі райони Ростовської, Воронізької, Білгородської, Курської та Брянської областей. За роботу, пане Порошенко! Тільки з офшорами не збудьте розібратися, бо надто все мутно виглядає!   

Олекса Ковальов "Номад"

1 коментар:

  1. Олекса Ковальов "Номад"27 травня 2016 р. о 13:59

    Що стосується Надії Савченко - з нею все ясно, ця дівчина не зупиниться ні перед чим чи перед ким заради України, а не своїх рахунків. Звісно, для того, щоб стати Президентом, їй треба трохи попрацювати над собою, забути відомі жести ..., але для цього у неї є 3 роки.
    Що стосується пана Порошенка, вже також стало зрозумілим, що це - конформіст, який намагається зробити вигляд, що прагне перемін, але робить все, щоб нічого не відбулося. Останній епізод - Харків, 27 травня, 4-та ранку - тітушки, яких привезли на двох автобусах, вчинили погром на вул. Серпова, 4 (халабуди Громадської варти). Я не є прибічником Громадської варти і не знаю, чи були зведені ці халабуди у законний спосіб, але питання в іншому: що це за спосіб знесення і хто за цим стоїть. А стоїть за цим пан Кернес, якого Громадська варта, так би мовити, дістала. Так, це той самий пан Кернес, який 1-го березня 2014 року дав чіткий сигнал тітушкам почати штурм ОДА і якого панові Порошенко по-людські жалко, у якого (а це посадовець досить високого рангу) особистих надходжень у цьому році - 11 млн. Що ж ми маємо? Маємо повернення тітушек у Харкові, бо пану Порошенко по-людські жалко пана Кернеса!
    Отже, і вівці цілі, і вовки ситі, тільки так у житті не буває.
    А Надію Савченко будемо підтримувати, тільки після пресконференції їй слід надати особисту незалежну охорону, бо не всім сподобається ідея її президенства.

    ВідповістиВидалити