1 лютого 2015 р.

УКРАИНА – РОССИЯ: НЕ ВОЮЙ ЧУЖУ ЗЕМЛЮ – ВТРАТИШ СВОЮ а також ОЧИЩЕННЯ ВЛАДИ – ЦЕ ШЛЯХ ДО ПЕРЕМОГИ?

Мені вже не хотілося повертатися до тематики, пов’язаної з подіями на сході України, але Вова Путін (Путсик) виявився дуже наполегливим у своєму бажанні стати Імператором Світу і стерти Україну, яка стала для нього перепоною у реалізації цього бажання. На шляху до цієї «високої» мети Вова Путсик (маленька субантропоїдна істотка на кшталт австралопітека з чотирма горилами по кутах, як додатком до тіла, які чомусь його не носять – у Харкові Г. Кернеса і то носять) готовий покласти всіх руських та іншого походження путіндрилів, виславши свій шлях їхніми трупиками. А підштовхнуло мене до цього виступу одна подія. У ніч з вівторка на середу мені наснився дуже гарний для Вови Путсика сон: він лежав у ліжку, а я розмовляв з ним, але у певний момент мордашка Вови почала покриватися синіми плямами у вигляді смуг. Уявляєте собі: це найкращий для Вови Путсика вихід з того ідіотського становища, у яке він загнав себе і Росію. Скоро Вова Путсик (офіційна назва істотки - Вова Путін), будучи отруєним, відправиться у кращий світ, звільнивши всіх від свого морального ідіотизму.

Прибічники Вови Путсика можуть спитати мене, а що він такого зробив? Нічого, тільки вирішив, що руський шовінізм-рашизм – це найкраща ідеологія, за ради затвердження якої можна знищити міста і села Чечні, Абхазії, Південної Осетії, Грузії, Придністров’я, України тощо (йдеться про весь земний світ). Але, як це часто буває,
той, хто воює чужу землю, втрачає свою.
Але зараз я звертаюся до наших хлопців: любі, далі Дона не йдіть, там – не наш край! А хто сам захоже приєднатися – нехай приєднується.
В той же час мене пригнічують деякі питання.
Перше: Олекса, завдяки кому Україна переможе у цій вітчизняній війні проти російсько-шовіністичної банди?
Відповідь: Перемогу забезпечить український народ! Мене просто вражає, як наші люди – багато наших людей – об’єднавшись, забезпечують цю перемогу! Вчора я відвідав кілька місць, де наші жінки ледве не цілодобово працюють за для забезпечення бійців необхідним. Ось тут готують сушені інгредієнти для борщів, а там – роблять маскувальні сітки, ось жінки пішли до шпиталю … а ці поїхали у зону АТО … підійшла родина – біженці з Донецька - до майданівського намету і поклала у скриню гроші на АТО … Просто вражає, як швидко за допомогою «Face book» волонтери, в обхід заржавілої адміністративної системи знаходять вирішення непростих питань (так на біса нам ці чинушки?)! Ні, такий народ не можна перемогти за допомогою кацапських пукалок. Жаль тільки наших загиблих героїв.
Друге: Олекса, а як «наша» Влада, невже ті, хто вліз у крісла на плечах майданівців, не причетні до перемоги?
Відповідь: Ні! Бо те, що ми бачимо – сіра муть, завіса, за якою прямо зараз, під час АТО, йдуть справжні ігри за сфери впливу й гроші! Приклад – програма-лозунг під назвою «Очищення Влади»! Скажіть мені, чим «очищення Влади» краще за програму-лозунг «Чисті руки» часів царювання пана Кучми? Нічим, тільки слова інші. Ні, давайте почистимо Владу у інший спосіб - приберемо корупціонерів і всю пихату мордоворотню з кабінетів, і не залишимо «чистих» можновладців у їх шкіряних кріслах з їх шикарними іномарками та котеджами, придбаних на кошти, відібрані і вкрадені у простих людей.
Третє: Пане Олекса, так як бути з очищенням Влади, чи реально це?
Відповідь: Реально! Очищення Влади означає позбавлення Влади владності, олігархів – олігархічності, мутних політиканів – політ-мутності та безсоромного популізму тощо! Ще і ще раз наголошую:
єдиною Владою у нормальному суспільстві може бути тільки система законів - правил гри, які жоден не має права порушувати:
СЛОВО «ВЛАДА» МІНЯЄТЬСЯ НА СЛОВО «ЗАКОН»!
Сьогодні деякі висловлюють думку, що Донбас повстав, бо втратив віру у Владу. Яка маячня! У Владу вірять тільки безмозгі дегенерати та обивателі – продукт цієї Влади. Влада, якою вона є в Україні, Росії та інших пострадянських країнах – це трутень, паразитуючий орган, який аж ніяк не зацікавлений у серйозних змінах, які не можуть не привести до її ліквідації. А ми тільки й чуємо: вони при Владі (слинки капають) … а якщо ми б були при владі … і т. і. – хворі на владність óсобі. Шановне можновладне панство, досить дурити людей! Нам кидають приклади боротьби з корупціонерами, але такі приклади були і при Януковичі (згадаємо ректора Мельника), в той час, як величезна кількість корупціонерів спокійно руйнує наше суспільство. Але питання не в цих чинушах. Протягом десятиліть все населення створювало культуру (як систему правил поведінки) корупції, хабарництва і розкрадання. Боротьба з цим злом сьогодні означає змінювати всю культуру, перетворення її на не-корупційну, не-хабарницьку, не-злодійську, на культуру, яка не терпить волохатих лап чинуш! Чи можна побороти чинуш? Можна, прибравши їх – нехай, поганці, працюють.
У Харкові по суботах пускають радіопрограму – «Від влади до громади». Ви розумієте, що відбувається? Влада офіційно визнається чимось, відокремленим від громади. І це – очевидний факт. Харківські міська рада і мерія з їх довбаним можновладцем паном Кернесом (це той же Путсик з чотирма барбосами по кутах, що і Путін, тільки меншого масштабу) – це скабка у тілі міста, але його не знімають! Цікаво, може «нова Влада» зупинить знищення харківського Лісопарку цими адмін-бандюками? Чи всі чекатимуть, коли люди зайдуть і винесуть цього тушканчика?   
Четверте: Олекса, на що схожа «децентралізація Влади»?
Відповідь: На мильний пузир! Людям просто пудрять мозки. Це – чергова туфта. Влада не спроможна попрощатися з владністю, бо Влада – це морально убогий егоїст, що існує виключно за рахунок територіальних спільнот.
П’яте: Олекса, а як бути з так званою столицею з її надмірною концентрацією владності?
Відповідь: Сьогодні ми чуємо, що вперше у цьому році місто Київ матиме бездефіцитний бюджет! Перепрошую, як це може бути, якщо, вся країна має дефіцитний бюджет?! Це можна зробити тільки за рахунок всіх інших територій! Так на біса нам здалася така столиця зі столичним шовінізмом її мешканців? Де межа безсоромності? І який приклад ця столиця подає жителям інших міст і селищ? Одні мають чахнути у робочих селищах, оточені промисловими ландшафтами, а інші «мають право» жити з підвищеними зарплатами у стольному граді Києві? Як може бути, щоб виробничі тіла підприємств, фірм, холдингів знаходилися в одних місцях, а їх офіси – у столичному граді, де вони сплачують податки, після чого ми чуємо: а ви знаєте, скільки заробляє Київ (питання пана Ланового)?! Як це може бути, щоб тільки у Києві люди мали можливості повноцінно реалізувати себе! Марійка Бурмака, що виросла у Харкові, рвонула до Києва, зменшивши український потенціал Харкова. Перепрошую:
У нас Конституція затверджує рівні права і можливості для всіх, в тому числі право повноцінно реалізуватися, але якщо можливості різні, то чи не є це порушенням прав тих людей, які живуть за межами стольного/княжого града?
Поки буде така асиметрія між умовами і можливостями у Києві і інших місцях, ні про яке нормально суспільство не може йтися. Вже бастують шахтарі західноукраїнських вугільних басейнів – це вам не путіндріли Донбасу!
На завершення нагадаю:

ВОВА ПУТСИК (ПУТИН), НЕ ВОЮЙ ЧУЖУЮ ЗЕМЛЮ, ЗГИНЕШЬ!
       

             СЛАВА УКРАЇНІ!                              ГЕРОЯМ СЛАВА!

Олекса Ковальов

1 коментар:

  1. Олекса Ковальов2 лютого 2015 р. о 16:08

    Ми бачимо, що наші виступи є достатньо актуальними. Подивиться, що відбувається:

    Украине осталось на реформы максимум несколько месяцев — ЕБРР -
    https://news.mail.ru/inworld/ukraina/economics/20922836/?frommail=1

    Украина не действует достаточно быстро, чтобы предотвратить финансовый крах, заявил управляющий директор ЕБРР в странах Восточной Европы и Кавказа Франсис Малиж


    Отже, виникає питання, що відбувається? Чому гальмуються реформи? Може чергове керівництво держави, позначивши реформи на словах, вважає, що справу зроблено?
    Боюсь, що у України немає кількох місяців, рахунок йде на тижні.

    ВідповістиВидалити