11 листопада 2014 р.

ХАРКІВ: СТВОРЕНО КООРДИНАЦІЙНУ РАДУ

Сьогодні вранці у новинах обласного радіо почув, що у Харкові створено координаційну раду, яка має за мету проведення експертних оцінок шляхів подальшого соціально-економічного розвитку міста і області. У подальшому планується перетворення цієї ради у постійний координаційно-експертний цент. Необхідність створення такої ради була озвучена мною в кінці серпня цього року на засіданні координаційної ради Майдану у Харкові. Багато років тому я писав про те, що регіон — це інформаційна машина, і він повинен мати своєрідний мозковий центр. Мені дуже приємно, що моя ініціатива так швидко реалізована у Харкові. На жаль, сам ініціатор нічого не знав про те, що така рада вже створюється.

Олекса Ковальов

2 коментарі:

  1. Не знаєте випадково, хто входить до складу коорд.ради? І чи можна цим людям довіряти?
    Бо з коорд.радою Євромайдану не все так добре було... великий сумнів викликає так званий "Демоальняс".

    ВідповістиВидалити
  2. Так, дійсно цікаво було б якесь посилання. Бо дуже цікаво - хто входить до цієї структури, їснування якої вже давно назріло. А як дізнаємось про склад - дізнаємось хто за цим стоїть...
    Звертаюсь до адміністрації сайту з пропозицією додати в можливості коментувати хоча б з фейсбука і видалити можливість коментувати анонімно. В анонімних коментарях на мій погляд немає сенсу.

    ВідповістиВидалити