12 серпня 2014 р.

УКРАЇНА – РОСІЯ: ЗВЕРНЕННЯ ДО НАРОДУ УКРАЇНИ

У цей складний час ми, вільна географічна спільнота, звертаємось до громадян України з закликом встати на оборону нашої любої матінки України – найкрасивішої землі на нашій планеті. Запевняємо, що план Путіна стосовно знищення України, її самобутнього народу та його культури приречений на провал. Так, сьогодні біля наших кордонів стоять орди позбавлених культури і ознак цивілізації російських варварів-головорізів, які вже знищили деякі наші села й міста, вбили наших людей. Валерія Новодворська, яку вони вбили бо боялися, писала: «Когда идет орда, под копытами коней не выживает ничего». Але це їм не минеться. Цих дегенератів насилає на нас їх лідер – шибздикуватий, очманілий від відчуття своєї особистої слабкості та нікчемності В. Путін, який веде Росію до повної катастрофи. Але чекати залишилось недовго, кара буде страшною.
Что касается «гуманитарной помощи» от России – пусть присылают, только сам Вова Путин должен ехать на кабине первого грузовика – зачем нам лишние жертвы!
Как хорошо эту ситуацию описала Валерия Новодворская:
«Еще немножко, и возникнут голубые каски из московских гарнизонов. Такие посредники, как в карабахском конфликте. Давайте мы вас всех помирим, мы скажем вам, кто прав, кто виноват. Пошли только за посредником и считай, что ты пропал». И далее: «И когда они останутся наедине с милитаристской Москвой, выяснится, что давно уже московское войско, то есть эти их железные имперские легионы куда лучше, чем новгородское ополчение. Потому что новгородцы давно ни с кем не воевали. Они расслабились, на них никто не нападал. А Москва к тому моменту уже успеет покорить всех» (Новодворская В. Мой Карфаген обязан быть разрушен, 1999). Теперь понятно, почему её так боялись в Москве.

Олекса Ковальов

1 коментар:

  1. Підтримую, але головний ворог зараз не Росія, а паразитичний державний режим, для якого війна є необхідною умовою існування (це стосується України, Росії та і інших країн). Перемога починається з правильного визначення ворога.

    Зараз в Україні відбувається формування більш незалежної від Росії держави, що по законам жанру веде до виникнення конфлікту, який переріс у війну. Але чи потрібна українцям така держава, яка є модифікованою копію радянського союзу з відповідним антилюдським режимом та трошки збільшеними ступенями свободи для людини?

    Я не закликаю нікого здаватись Росії, навпаки, потрібно боротися, бо там держава є ще більш жорсткою та антилюдською, але потрібно чітко розуміти за що ти борешся . Перемога над Росією не подолає корупцію, не замінить ЖЕКИ , не децентралізує державу… На мій погляд, війна з Росією є манною небесною для влади, бо дає їй можливість оправитись після майдану і знову міцно закріпитися у свої кріслах.

    ВідповістиВидалити