2 квітня 2020 р.


ПРИЙНЯТТЯ ЗАКОНУ ПРО ОБІГ ЗЕМЛІ Є СВІДЧЕННЯМ ТОГО, ЩО У ПАРЛАМЕНТІ ПАНУЮТЬ ШАЛОПАЇ, ЯКІ ПОЗБАВЛЕНІ ГОЛОВНОГО – МИСЛЕННЯ!

Не варто було сподіватися на те, що пани депутати компетентно обговорять надскладне питання обігу=продажу землі в Україні. Навіщо їм це? Вони відмахнулися від поправок і проголосували «за». І дай Боже, щоб цей біда-закон не був доведений до його виконання. Уявляєте: значна частина країни-України може стати приватною власністю! Які підстави для цього? Вони прозвучали з вуст безпринципного і нахабного пана Потураєва, який пов’язав своє рішення зі своїм дідом і есерами. Цікаво, що кожен з тих, хто проголосував «за», отримає за це? Просто вражає: те, що є продуктом Природи, що забезпечує можливість існування всіх, може стати власністю окремих осіб!

Висловлюємо протест проти рішення ВР!

1 коментар:

  1. Олекса Ковальов "Номад"2 квітня 2020 р. о 21:31

    Такі гострі питання, які стосуються землі, не можна приймати без участі багатьох експертів. Ми неодноразово вказували на те, що земля не може бути товаром, що це - частина нашого середовища, від стану якої залежить наше існування на планеті, бо грунти, разом з рослинним покривом, контролюють круговороти речовини, у тому числі діоксиду вуглецю. На сьогодні стан грунтів в межах України вкрай поганий, вони потребують серйозних заходів по відновленню. Потрібен постійний моніторинг їх стану, що має здійснювати такий заклад, як
    НАЦІОНАЛЬНИЙ НАУКОВИЙ ЦЕНТР “ІНСТИТУТ ГРУНТОЗНАВСТВА ТА АГРОХІМІЇ ІМЕНІ О.Н. СОКОЛОВСЬКОГО” (ХАРКІВ)
    Але на ці роботи держава ніколи не виділяла фінанси - не вигідно! Не слід забувати і про те, що наше природне середовище - країна "Біосфера" - це дуже складний організм, від стану якого ми всі залежимо. А це означає, що спочатку слід забезпечити стале функціонування Біосфери, а потім вже думати про те, які землі можна відводити під аграрну діяльність, а які - ні. А ми бачимо на телеекранах пустодзвонів на кшталт Потураєва, Милованова та їм подібних, які "знають" тільки одне, що слід вводити ринок землі. Але тоді землю слід продавати разом із селянами! Ми пропонуємо панам зупинитися, поки все це не переросло у велике внутрішнє напруження.

    ВідповістиВидалити