12 вересня 2016 р.

УКРАЇНА – МАЙДАН: ЧЕРГОВИЙ СПЕКТАКЛЬ ВЛАДИ – ТЕПЕР ЦЕ ЄВРОБАЧЕННЯ-2017!

Те, що зробили з «конкурсом» міст за проведення Євробачення-2017, є черговим проявом свинства українських владників, які всю Україну зводять виключно до Києва. Ніхто й не сумнівався у тому, що конкурс «виграє» Київ, але пригнічує те, що влада всіх вважає баранами. Розіграли спектакль і об’явили заздалегідь прийняте рішення. Підключили крики пана Кличка, що Київ найбільше відповідає вимогам, відкинувши те, що при таких стосунках жодне інше місто ніколи не зможе конкурувати з Києвом. Але так демократичну країну побудувати неможливо. Виходить так: Київ нахабно присвоює собі право проводити все, найбільш привабливе, у Києві сконцентровані головні арени, там – головні вузи (бо вони мають найбільше фінансування), це – єдине місто, що має бездефіцитний бюджет, якого весь час не вистачає, тому київські керівнички весь час лізуть до загальнодержавного бюджету ... . Так і виходить, що всі інші регіони мають одну функцію – підтримувати життя елітного і гламурного Києва. І вже відомо, що виграють Київські готелі (на курсі валют – можуть спеціально підлаштувати), що розгорнеться чергове будівництво, а головне – Київ знову продемонструє свою столичність, яка за роки «незалежності» виросла у кілька разів.

Чим же не підійшли інші міста? З Харковом все ясно, тут мер Кернес вирубає Лісопарк і тирить на реставрації парка ім. Шевченка (європейцям це не цікаво), з Херсоном також – не доросло місто. З Дніпром все ясно – там мер пан Б. Філатов прямо заявив, що Дніпро – руськомовне місто (це ж треба було таке ляпнути?). А ось Львів – тут питання складніше, мер – Садовий – опонент (і чи не було загоряння сміттєзвалища підпалом, керованим з Києва? – дуже схоже). Ще більше питань стосовно Одеси: Вірно пишуть, що проведення Євробачення-2017 у Одесі мало сприяти українізації цього міста, дало б поштовх розвитку інфраструктури там, куди їде на відпочинок багато людей, але Києву на це начхати.
Київ, як справжній жлоб, хапає все найцікавіше, найпривабливіше … (ще б пак — 1,2 млрд. гривен державних коштів! - при тому, що на вузівську науку виділено всього 309 млн.). Кажуть, що навіть багато хто з киян не підтримує це рішення, заявляючи, що Київ має навчитися ділитися ... Нічого собі! У цьому і проблема. То пан Порошенко зненацька вирішив поділитися частиною «своєї» влади, то уряд – частиною «своїх» фінансів ... Яке ж у нас добре київське панство! З такою потворно-надмірною централізацію вже догралися до ситуації в Криму і на Донбасі, так – це саме результат київської політики: їм – вугілля, газ, руду видобувати, метал варити, киянам (головним в країні!) – конкурси, фінали змагань тощо проводити, не кажучи вже про стриптиз-клуби та секс-індустрію.
Жаль, але керівничі держави зробили ще один крок у напрямку відокремлення Києва від України! Так руйнується держава!

1 коментар:

  1. Олекса Ковальов "Номад"15 вересня 2016 р. о 14:05

    Ось чергове підтвердження того, про що ми пишемо: "Щойно УЕФА ухвалило рішення про проведення фінального матчу Ліги Чемпіонів-2018 у Києві" (https://sport.mail.ru/news/football-eurocups/27120420/). Отже, все найцікавіше відбувається тільки у Києві! Так про що можна говорити?! До речі, як повідомляють, транш у 1 млрд. доларів від МВФ знову отримає саме Київ. І розкрадуть його також там

    ВідповістиВидалити