1 квітня 2022 р.

ВІЙНА! КОМУ НАДАЮТЬ МОЖЛИВІСТЬ ВИРІШУВАТИ ДОЛЮ УКРАЇНИ?

Це вже виходить за все межі. Після перемовин у Стамбулі на перший план повилазили такі собі пропагандисти , які мають за мету вкласти у голови українців мем про успішність переговорів. Йдеться про двох дивних персон, що крутяться біля ОП – такого собі М.М. Подоляка та О.М. Арестовича. Подивіться на їх біографії – дуже звивисті лінії. Ось М. Подоляк:

Народився у 1972-му, з 1989 року жив у Білорусі, закінчив Мінський медичний інститут, а з 1990-го вже працював журналістом (навіщо було закінчувати медінститут?), там вліз у місцеву склоку, вислали ... переїхав до України, знову журналістика, відразу став головним редактором «Української газети» (уявляєте, тільки заїхав до України, при тому, що у Києві своїх просуванців було повно!). Не буду далі марнувати час, дам посилання на «Вікі» -

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BA_%D0%9C%D0%B8%D1%85%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE_%D0%9C%D0%B8%D1%85%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87

Отже, після журналістики цей пан стає політтехнологом, причому весь час крутиться біля непростих хлопців, наприклад, с. Льовочкіним (так, під час парламентських виборів 2012 року ЗМІ називали Михайла Подоляка «смотрящим» від Сергія Льовочкіна по київських округах). Далі мутна історія зі співпрацею з людьми Порошенка ... І тут, зненацька, на початку квітня 2020 року Михайло Подоляк став радником голови Офісу президента Андрія Єрмака та «антикризовим менеджером» ОПУ.. Своє рішення доєднатися до Офісу президента Подоляк пояснив бажанням будувати «ефективну, компактну, але жорстку державу». Отже, від політтехнолога товариш переходить у сферу антикризового менеджменту (які здібності!). А тепер цей «фахівець» у всіх сферах контролює всю інформаційну політику Офісу президента та консультує безпосередньо Зеленського. Крім того, він «готує» до ефірів у ЗМІ міністрів українського уряду, щоб їхні тези були скоординовані зі змістами, які просуває президент. Останнє особливо насторожує –

вже не може бути інших поглядів, крім точки зору Зеленського!

А це вже пахне авторитаризмом! І він ще заявляє, що  йому вдалося перебудувати роботу інформаційного департаменту таким чином, щоб «практично постійно перебувати на зв'язку з журналістами»: «Ми до журналістів дуже відкриті. Можна будь-яке питання задати, якщо воно в нашій компетенції, якщо ні — намагаємося допомогти. Тому що відкритість — це основа основ. Розумієте, відкритість з метою просування у маси поглядів Зеленського! Інші можуть вже відпочивати, якщо засвоїли ці погляди – йдіть і розповсюджуйте! Його головна теза: «Наша позиція на переговорах цілком конкретна – юридично вивірені гарантії безпеки; припинення вогню; виведення російських військ. Все це можливе лише за прямого діалогу глав України та РФ»! І це при тому, що давно всі зрозуміли, що розмови з Путіним вести марно, бо це чудовисько не дотримується ні обіцянок, ні договорів ..., але Зеленський марить про зустріч з ним (просто йому так хочеться).

Тепер ще один перл - О.М. Арестович:

Народився у 1975-му у Грузії, український блогер, актор, політичний та військовий оглядач, колумніст, організатор психологічних семінарів і тренінгів та благодійного фонду для психологічної підтримки військовим АТО, майор, перекладач, біолог. Останнім часом - спікер ТКГ та радник з інформполітики Голови української делегації у Мінській групі та позаштатний радник голови Офісу Президента України Андрія Єрмака з питань стратегічних комунікацій у сфері нацбезпеки та оборони. Більш докладно можна познайомитись з цим феноменом у «Вікі» -

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87_%D0%9E%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%96%D0%B9_%D0%9C%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87

Цікавий факт - У 2008 році він передбачив анексію Криму Російською Федерацією (я таке припускав ще у 90-х роках минулого століття).

Цікаво - У червні 2009 року був призначений заступником голови Приморської районної адміністрації Одеської міської ради, однак уже за 3 місяці був звільнений за власним бажанням (схоже, що дуже швидко там зрозуміли, з ким мають справу).

Цікаво - після Революції гідності вперше почав регулярно з'являтися як військовий експерт у ЗМІ й давати великі інтерв'ю з військово-політичною аналітикою подій ...

Цікаво - З вересня 2018 року до вересня 2019 року служив у зоні ООС поблизу Краматорська в 72 механізованій бригаді як розвідник. До цього, за власними твердженнями, воював на добровольчих засадах, здійснивши загалом 33 бойові виходи за лінію фронту (серйозні учасники АТО розповідали, як він «служив»). І т. д.

Вам не здається, що ці радники виглядають не надто серйозно? Але саме такі влаштовують і пана Зеленського, і пана Єрмака.

І тепер, у дуже складний час для України ці два просування долучені до вирішення дуже складних питань, пов’язаних з війною. Обидва у дві горлянки де тільки можна просувають ідею Зеленського стосовно необхідності термінового завершення війни та встановлення мирних і добросусідських відносин з державою орків.

Тепер дивіться, які тези вони висувають (у даному випадку – пан Арестович):

(https://kyiv.ukrainianwall.com/87697-hochetsya-boyatisya-i-ne-viriti-arestovich-rozklav-vse-po-polichkah-os-vona-pravda-shcho-bude)

Между русским и украинским народами вчера оказалось куда больше схожего, чем казалось бы.


И там, и тут 
- страшная зрадонька по поводу Стамбульских переговоров.


Почему так? Это общечеловеческое.


В видео рассказываю, как оно работает.


Общность украинского и русского народа. Особенности «зрадной» психики;
«Нет» компромиссам. Украина улучшила все свои переговорные позиции;
Детали: россия не получит право Вето, учения ВСУ не будут ограничены;
Шизофрения с российскими учениями, вступление Украины в ЕС и другие наши выигрыши по переговорам;

Когда Россия вернёт Крым?

Две линии конфликта: переговорная и военная. Война ещё будет идти, но инициатива будет на стороне Украины.

Знаєте, якщо спільність українського і оркського народів полягає у «зрадній» психіці, то маю засвідчити, що це стосується всіх людей, незалежно від їх національності – це позиція «дитячої пісочниці».

Україна після таких «домовленостей» нічого не покращила, бо під боком – та сама Оркія, яка ніколи (навіть при зникненні Путіна) не припинить намагання привласнити нашу країну!

Те, що Раша не отримає право Вето, нічого не значить, бо Раша не визнає пріоритет міжнародних домовленостей! І те, що Раша «погодилась» зі вступом України в ЄС, це не означає, що вона не буде перешкоджати!

І т. д. Коли Раша поверне Крим? Два варіанти: або Україна завершить воєнну операцію у межах всієї території, або Раша, завдяки санкціям, стане такою слабкою, що сама розвалиться, і це буде складний момент, бо за Крим можуть початися суперечки з Терцією (не так просто сьогодні Ердоган підтримує Україну)!

Відмічу, що ми не маємо можливості познайомитись з повним текстом цих «домовленостей», навіть діяч такого рангу, як Валерій Чалий, досі не бачив повний текст. Це означає, що там є таке, що може не сподобатись українцям, але після підписання Україні прийдеться слідувати цьому документу. Наприклад, схоже, що Україна почне постачати воду до Криму.

В результаті маємо наступне: це просто пусті слова, а такий «договір» не вартий нічого, бо Раша ніколи не буде дотримуватись закріплених у ньому положень.

Насторожує риторика пана М. Подоляка, який весь час закликає об’єднуватись навколо тіла Зеленського, наче Зеленський – Ісус. Нам нові Ісуси не потрібні, а якщо і об’єднуватись, то навколо української армії. Подібнк пісн. Вже заспівав і прем’єр Д.А. Шмигаль, який примудрився заявити, що Зеленський – це символ України. Так формується образ чергового українського Данко (його попередник – Порошенко – також формував такий образ), який може вивести Україну зі скрутного становища (завівши її у це становище). Не думаю, ще це так!   

3 коментарі:

  1. Пропоную послухати цей матеріал, бо ставить питання стосовно перемовин з агресором -
    https://www.youtube.com/watch?v=6DTCMmh4PUA

    ВідповістиВидалити
  2. Просто чудово - тепер М. Подоляк заявив, що деякі політики в Україні вже були готові здати Україну, але "іноді одна людина може змінити все", маючи на увазі Зеленського. Це гарний приклад того, що слід говорити, щоб стати ще ближчим до господаря Банкової. Вкрай неприємна істота! - https://politeka.net/uk/politics/373077-uzhe-gotovy-byli-sdat-ukrainu-podolyak-zayavil-chto-miru-bylo-izvestno-o-planah-putina
    Ось так формується авторитаризм!

    ВідповістиВидалити
  3. Подивіться, що тепер видав пан Арестович: "Зрада. Нужно найти виновных". Виявляється, він теж пройшов війну (тишком-нишком, бо АТОвці розповідали, як він "воював"), більше того, його визнали "крашем" багатьох дуреп-українок (в цьому він справді досяг успіху), він вчився теології та психології, і тому знає, як пережити війну. Дійсно знає - максимально наблизитись до тіла президента, там більш безопасно! - https://kyiv.ukrainianwall.com/88001-zrada-potribno-znayti-vinnih-arestovich-poperediv-ukrajinciv-zaraz-bude-shche-vazhche-kozhen-povinen-stati-rozvidnikom Знайдіть більш знаючого, ніж Арестович, думаю, це буде важкл зробити!

    ВідповістиВидалити