26 березня 2022 р.

ПРО НАЙБЛИЖЧЕ МАЙБУТНЄ РОСІЇ та УКРАЇНИ

 Анатолій Амелін

Співзасновник та директор економічних програм Ukrainian Institute for the Future

https://nv.ua/.../koli-ukrajina-peremozhe-shcho-bude-z... 

 


ПРО НАЙБЛИЖЧЕ МАЙБУТНЄ РОСІЇ та УКРАЇНИ

Ставлю на те, що за рік не буде ні Путіна, ні тієї Росії, якою вона була на початку 2022 року.

Адже справді. Жила собі Росія, маючи найбільшу територію з усіх країн. Отримувала надприбутки від експорту енергетики. Багато чорнозему, лісів, ще більше природних багатств, золото, алмази, смарагди. Багатіла потроху. Особливо олігархами.

Світ зважав на неї. Обговорював плани щодо Близького Сходу, Європи. Домовлявся про обсяги видобутку енергоресурсів і балансування цін. Обговорювали продовольчу безпеку.

Була таким собі майже суб'єктом. І за три тижні через божевільного диктатора перетворилася на найгіршу копію Північної Кореї. Ніхто за одним столом її не хоче бачити. Енергію купувати не хоче. Домовлятися із брехливим диктатором теж ніхто не готовий.

Народ із країни розбігається. Ставлю на те, що за рік не буде ні Путіна, ні тієї Росії, якою вона була на початку 2022 року.

Будь-яка спроба запустити ядерні ракети призведе до знищення самої Росії. Російські ракети не факт, що злетять, а якщо злетять, не факт, що долетять, а якщо долетять, не факт, що вибухнуть. Росіяни самі відрубають палець, що тягнеться до кнопки, ось побачите. І сама Росія буде роз'єднана на 10−15 самодостатніх регіонів, які сьогодні профіцитні.

1. Татарстан

2. Калузька область

3. Ленінградська область

4. Московська область

5. Самарська область

6. Сахалінська область

7. Свердловська область

8. Тюменська область

9. Ненецький автономний округ

10. Ханти-Мансійський автономний округ

11. Ямало-Ненецький автономний округ.

І решта, які виживатимуть внутрішніми розбірками та пограбуваннями сусідів.

Але навіть профіцитні регіони швидко зубожіють через ембарго на експорт нафти з регіонів Росії та зростання видобутку країнами ОПЕК.

Внутрішні чвари створять ризики для контролю ядерних технологій і цей контроль буде забезпечений спеціальними миротворчими силами ООН, що складаються з європейців, українців, американців та китайців. У результаті, буде проведено повне ядерне роззброєння Росії в обмін на гарантії безпеки і серйозні фінансові вливання для економічної самодостатності регіонів.

Постійна частина Росії майже повністю перейде під контроль Китаю. Курили повернуться до Японії. Фінляндія, Україна, Німеччина та країни Балтії повернуть свої території.

Європейська частина Росії прагнутиме самодостатності, але вона буде під контролем Німеччини, Франції та України, спільно з Польщею.

Це не швидкий шлях, але найближчі 10 років його буде пройдено.

Що буде з Україною? Україна вже здивувала весь світ. Україна переможе.

Українська нація вперше за 100 років стала монолітною і у нас після перемоги будуть питання, на які потрібно знайти відповіді:

— Що таке Україна?

— Чому ми, українці, разом і чому це нам вигідно?

— Які наші спільні цілі?

— Яка роль держави для нас та де зона нашого комфорту у взаєминах з нашою державою?

— Яку роль та місце займе Україна в Європі та Світі?

— Як ми всі разом цього досягнемо?

І покаже Україна Європі та всьому світу новий тип держави, нові горизонти та динаміку її розвитку. І стане Україна найкомфортнішою, прогресивнішою, інноваційною державою з найвищою якістю життя в Європі. І це шлях не швидкий, але досяжний протягом 15−20 років. А почнемо ми вже цього, 2022-го.

4 коментарі:

  1. Хуйня, бо російське бидло, як стайня нікуди не розбіжиться. Не здатні навіть на це....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А без росского мати не можна було обійтися? Використовуючи такі "слова", Ви долучаєтесь до "культури" Мордора!

      Видалити
  2. Рік з ліху..м пройшов. Питання: де Пуйло? Невже немає, як ти і прогнозував? Цікаво, а на шо ти ставив? Гадаю, хоч на ящик горілки? Виставлятися треба! Ось що значить йти шляхом Арестовича :))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це питання до А. Амеліна! Що стосується горілки, складається враження, що Аноніму хочеться випити, але немає за що.

      Видалити