22 січня 2020 р.

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ: СОБОРНІСТЬ МАЄ БУТИ ПОВНОЮ!


Вітаємо українців всього світу з днем Соборності України, хоча до справжньої соборності ще далеко. Маємо відділені від України етнічні території, маємо величезні проблеми з Кримом і Донбасом, маємо відсутність єдності всередині країни, маємо владників, які турбуються більше про свої бізнесові справи, ніж про країну. А нам слід пам'ятати про Кубанський край, про Ростовщину, Вороніжчину, Білгородщину, Курщину, Брянщину … - там наші люди, а за людей треба боротися. Всі ці проблеми слід вирішувати, причому максимально жорстко. Не може бути повноцінної соборності, якщо мордаті олігархи поставили українську політику на коліна! Не може бути справжньої соборності, якщо кремлівські шовіністи продовжують тероризувати Україну, а Путін займається Україною безпосередньо. Не може бути дійсної соборності, якщо рівень доходів в державі різниться на 5 - 6 порядків! Жахлива історія зі збиттям пасажирського лайнера компанії “МАУ” свідчить про слабкість країни і про загрозу, яка йде з боку Кремля, і треба розуміти, що ця загроза зникне тільки у разі, якщо башти цього ДОМУ для ГОЛОВНИХ СВІТОВИХ ТЕРОРИСТІВ рухнуть. Досить вже сумніватися - це збиття здійснено Кремлем! Так може вже досить?
          Прийшов час змін. Треба об'єднатися навколо головної мети нашого суспільства - проекту “Україна”, скоріше навіть “Соборна Україна”. Слабких знищують - слід стати сильними, над дурнями сміються — слід стати розумними

СЛАВА СОБОРНІЙ УКРАЇНІ!

1 коментар:

  1. Олекса Ковальов "Номад"24 січня 2020 р. о 15:39

    Українці дійсно мають поєднатися у моноліт задля того, щоб сталася справжня злука і країна-Україна відновилася у своїх етнічних кордонах. Але з такими горе-керівничками ми далеко не просунемось. Треба міняти склад уряду. І першими, хто має піти, є Г.. Новосад і Т. Милованов. Обидві постаті не на своїх місцях. Новосад вже перевершила свою попередницю, продемонструвавши повну відстороненість від питань науки й освіти. Як ці особи потрапили до уряду?

    ВідповістиВидалити