5 листопада 2015 р.

УКРАЇНА - МАЙДАН: СКІЛЬКИ ЩЕ УКРАЇНА МАЄ ОПЛАЧУВАТИ НАДМІРНІ ВИТРАТИ КИЄВА?

Маємо черговий приклад столичного хамства https://news.mail.ru/economics/23865800/?frommail=1:
«Минфин планирует перевести внешний долг Киева в долг страны
Министерство финансов Украины планирует перевести внешний долг Киева в государственный долг. Об этом в четверг, 5 ноября, на заседании Киевского городского совета сообщил мэр столицы Виталий Кличко, передает корреспондент НБН.»
Не будемо забувати дивні висловлювання пана В. Кличка - мера Києва - стосовно того, що Київ не повинен сплачувати державі, бо це - столиця, яку слід зробити європейським містом. Виникає питання, а інші міста мають сплачувати, бо їм не треба ставати європейськими містами? А може варто взагалі прибрати цей київський пацючник? Подивіться, що там робиться! Знову, знову, і знову - ледве не головний біль України - це підтримка гламурного життя столиці.
"Шановне" панство, досить вашого хамства! Київ має жити, як живуть інші міста та селища України, тоді не буде і тих проблем, які маємо на сьогодні!

Олекса Ковальов.

1 коментар:

  1. Олекса Ковальов11 листопада 2015 р. о 15:56

    Ми маємо чудовий приклад того, як заяви і бажання окремих, з дозволу сказати, політиків розходяться з заявленим вектором на децентралізацію. Виявляється, Києва децентралізація не стосується. Там мислять так: наше - це наше, їхнє - також наше. Київ - справжній Попандопуло: це мені, це також мені, ладно, це іншим, а це знову мені - я себе не обділив? Барахляна та наглувата позиція! І це при тому, ще це - єдине місто в Україні, яке має бездефіцитний бюджет.

    ВідповістиВидалити