14 жовтня 2014 р.

ЗВЕРНЕННЯ ДО СВІДОМИХ УКРАЇНЦІВ


ШАНОВНІ ПАНІ І ПАНОВЕ!
ЗАКЛИКАЄМО ВАС ВІДДАТИ СВОЇ ГОЛОСИ ЗА
ОБ’ЄДНАННЯ «САМОПОМІЧ» З ЛІДЕРОМ
АНДРІЄМ САДОВИМ! 



Тільки орієнтація на свої сили дозволить українським регіонам і Україні в цілому піднятися на рівень сучасної сильної країни.

2 коментарі:

  1. З українських політиків Садовий залишає найприємніше враження, але все одно він політик. Які б гарні ідеї він не підтримував все одно прийшовши до ВЛАДИ він стане гвинтиком-політиком ВЛАДНОГО механізму, бо вже прийняв правила політичної гри.

    Стосовно політики наведу дві цитати:
    Эмил Золя: «Занятие политикой… есть жалкая трата времени, плутовская мистификация, удел тупиц, невежд и мошенников».
    Отто Бисмарк: «Политика есть искусство приспосабливаться к обстоятельствам и извлекать пользу из всего, даже из того, что претит».


    Щоб отримати щось нове потрібно і робити щось нове, потрібно виходити з поля політики - це замкнений цикл. Далі приймаючи правила політичної гри ми не створимо нової форми організації суспільства без влади і без політики, а лише будемо відтворювати політиків та владу.

    ВідповістиВидалити
  2. Олекса Ковальов16 жовтня 2014 р. о 12:51

    Погоджуюсь з Вашою думкою. Свого часу російський філософ Володимир Соловьов писав, що політику слід довести до відсутності політики. Політика - справа брудна. І проблема саме у тому полягає, що те, що у нас називається словом "влада", зводиться тільки до політики, направленої на утримання себе у кріслі. А нам потрібні такі органи, функцією яких має стати менеджмент. А це - складна задача, що включає моніторинг, оцінку стану, моделювання ситуації, прогнозування тощо, тобто потрібні висококваліфіковані спеціалісти, які мають працювати на контрактній основі. А ми маємо кріслозадих хірків, які думають тільки про одне - як хапнути. Але я надіюсь, що АНДРІЙ САДОВИЙ - це людина з іншим - європейським - менталітетом. Думаю, я не помиляюсь.

    ВідповістиВидалити