29 жовтня 2014 р.

УКРАЇНА: ЗНОВУ ЗА РИБУ ГРОШІ...

Нажаль, ми знову чуємо те саме, тепер від шановного пана Порошенка П.О.: нарешті відбулося перезавантаження влади, тепер можна ....
Ні, шановний Петро Олексійович, нічого не можна ..., бо замінили одні детальки на інші, а система керівництва країною залишилась та сама. Поки Влада буде формуватися зверху шляхом заповнення кабінетів чинушками, ніяких змін не буде.
Ще раз наголошую:
СЛІД ВІДМОВИТИСЬ ВІД АПАРАТУ ЧИНОВНИКІВ, СЛІД СТВОРЮВАТИ РОБОЧІ ГРУПИ З ФАХІВЦІВ - СИСТЕМНИХ МЕНЕДЖЕРІВ ВИСОКОГО КЛАСУ, І ЙТИ ЦЕЙ ПРОЦЕС МАЄ ЗНИЗУ ВВЕРХ - ВІД ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД, ПРИЧОМУ ВИКЛЮЧНО НА КОНТРАКТНІЙ ОСНОВІ!
СТОЛИЧНІСТЬ НЕ ПОВИННА РОЗПОВСЮДЖУВАТИСЬ НА ОРГАНІЗАЦІЇ, ВОНА МАЄ ОБМЕЖУВАТИСЬ ВИКЛЮЧНО ЗАГАЛЬНО-ДЕРЖАВНИМИ ФУНКЦІЯМИ. ВАЖКО ЗРОЗУМІТИ, ЩО ТАКЕ "СТОЛИЧНА ОБЛАСТЬ", "СТОЛИЧНІ ВУЗИ", "СТОЛИЧНІ НДІ" ТОЩО. РЕФОРМИ МАЮТЬ ТОРКНУТИСЯ САМЕ ЦИХ ПИТАНЬ, А НЕ БУТИ ПОВЕРХНЕВИМИ У ВИГЛЯДІ ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ ВЛАДИ, 

Олекса Ковальов

2 коментарі:

  1. Олекса Ковальов1 листопада 2014 р. о 17:39

    Я хочу наголосити на тому, що Майдан не стояв за перезавантаження влади, Майдан не стояв і за заміну "старої" влади її аналогом "новою" владою. Майдан стався тому, що всім ця влада остогидла. А потім на Майдан повилазили політики, які і почали "визначати" напрямки... Отже, питання слід ставити не про те, що влада вже перезавантажена, а про те, як змінити менталітет людей, щоб вони не думали про довбану Владу, а покладалися на власні сили. Ніяка влада ніколи не вирішить проблеми кожного, це може і повинен зробити кожний, а з Владою треба вже прощатися - ДІСТАЛА!

    ВідповістиВидалити
  2. Олекса Ковальов5 листопада 2014 р. о 17:10

    Якими властивостями треба володіти, щоб стати можновладцем? Треба позбутися честі, совісті, моралі, слід бути нададаптивним, мутним, черствим по відношенню до людей, приховано-нахабним, приховано-лицемірним, цинічним, вміти непомітно потертися о бік начальника, щоб набути його запаху (як у цуциків), тоді він буде Вас сприймати як свого, вміти робити вигляд ... тощо.

    ВідповістиВидалити